A pszichológusok általában egy-egy személyiségteszt segítségével mérik fel a hozzájuk fordulók alapvető jellemvonásait.

Bár sokan nem is gondolnák, de a szokások is alkalmasak erre a célra, mert megmutatják, a lelked mélyén milyen is vagy valójában. A legtöbb esetben olyasmire is fény derül az elemzések során, aminek maguk a vizsgált személyek sem voltak tudatában.

Ha nem félsz egy kis önismereti játéktól, azt is kiderítheted, hogy az alvási stílusod mit árul el rólad.

Az alvási pozíciód is egy alternatív személyiségteszt

A világról alkotott képed és az, hogy hogyan viszonyulsz másokhoz, abból is kiderül, hogy leggyakrabban milyen pózban alszol.

szemelyisegteszt-alvas-cosmopolitan.hu
Forrás: jagranjosh.com

Nézd meg, mit árul ez mindez rólad!

Magzatpóz

Aki így alszik, általában igyekszik erős maradni minden helyzetben, és ezt a képet mutatni magáról a világnak, de legbelül félénk és érzékeny. Introvertált személyiség vagy, aki szeretetre és megértésre vágyik. A kreatív tevékenységek tesznek boldoggá, és bár a szeretteidért bármit megtennél, alapvetően jobban szeretsz egyedül lenni. Időnként szükséged van arra, hogy visszavonulhass, mielőtt megküzdenél a kihívásokkal.

Oldalt alvás

Ha az oldaladon szeretsz aludni, akkor alapvetően társaságkedvelő személy vagy. Bárkivel és bárhol képes vagy beszélgetést kezdeményezni, ami számos helyzetben megkönnyíti az életedet. Bár könnyen teremtesz kapcsolatot másokkal, az igazi énedet csak a családod és a szűk baráti köröd ismeri. Őket helyezed előtérbe, a munka csak másodlagos számodra. A szerelem fontos szerepet tölt be az életedben, de csak a megfelelő partner mellett tudod elképzelni a jövődet.

via