Fehér homok, gyönyörű kék tenger, ragyogó napsütés. Ez tökéletes helyszín az ideális nyaraláshoz, ahol teljesen fel lehet töltődni. Ám nem minden tengerpart egyforma. Az apró különbségek sokat elárulhatnak személyiségedről  is.

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra legszimpatikusabb tengerpartot, majd megnézni, hogy az alapján milyen a személységed.

Jagran Josh

Pálmafás tengerpart

A nyugodt kilátás a tengerre tökéletesen illik a kiegyensúlyozott, pozitív személyiségedhez. Közel áll hozzád a természet. Sosem  idegeskedsz  felelegesen. Arra törekszel, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és a kikapcsolódás között. Társasági ember vagy, aki imádja a barátait.

Hajó a tengerparton

Rendkívül kreatív vagy, amit mások nem győznek csodálni. Minden apró dologban megpróbálod megtalálni a szépet, hogy mi az, ami örömet okoz benne. Szereted a társaságot, de inkább magányos típus vagy. Szeretsz segíteni másokon, csakúgy, mint álmodozni.

Nyugodt, békés tengerpart

Nagyon érzékeny és őszinte ember vagy.  Fontos számodra a szeretet, ezért időnként  romantikussá válasz. Mivel nagy benned az empátia, ezért sokszor mások szükségleteit helyezed magad elé. Egyensúlyra törekszel, és mindig figyelsz a nyugalmadra. 

Barlangos tengerpart

Amennyiben a barlangos tengerpartra esett a választásod, jellemző rád, hogy  imádod felfedezni az új helyeket, és mindig új kalandok után nézel. Célod, hogy az egész világot bejárd, ahol számtalan élményt szerezhetsz. Igyekszel pozitívan gondolkodni. Ritkán tudnak kihozni a sodrodból, azonban rettegsz attól, hogy unatkozni fogsz.


via