Egyszerű a feladat: válassz egy tojást, és ez a személyiségteszt megmondja, mi benned a legvonzóbb!

Első tojás

Te vagy az az ember, aki mindenkit levesz a lábáról azzal, mennyire okos. Azonnal átlátod a folyamatokat, és annyira mélyen bele tudod ásni magadat mindenbe, hogy pár óra alatt igazi szakértő lesz belőled. Ez a tudásvágy és ez az intelligencia ellenállhatatlan mások számára.

Második tojás

Hihetetlen, mennyire nagylelkű vagy. Melletted mindenki azt érzi, hogy fontos. Imádsz adni, de nem szabad, hogy mások ezzel visszaéljenek. Mindenki tudja, hogy rád számíthat bármilyen helyzetben. Nem ítélkezel, viszont mindig segítesz.

Harmadik tojás

Elképesztően korrekt vagy, éppen ezért vonzod magad körül az embereket. Azért szeretnek veled lenni, mert mindenki pontosan tudja, hogy mire számíthat tőled. Tudják az ismerőseid és a barátaid, hogy mindig az igazságot mondod, éppen ezért releváns számukra a véleményed.

Negyedik tojás

Egy igazi művészlélek vagy, tele kreativitással és új ötletekkel. Olyan új nézőpontokat és új utakat mutatsz meg az embereknek, amelyért örökre hálásak maradnak neked. Nem csoda, hogy szeretnek veled időt tölteni, melletted mindig valami üdítő élményben lehet részük.

Ötödik tojás

A környezetedben egy igazi sztár vagy, te vagy az egyik legmenőbb ember, akit ismernek. Hihetetlenül sokan szeretnének olyanok lenni mint te, mert az a fajta szabadság és gondtalanság, amivel veszed a mindennapokat irigylésre méltó. Mindig mutass példát!

Hatodik tojás

Magad vagy a ZEN, a nyugalom. Azért szeretnek a közeledben lenni az emberek, mert valami olyan végtelenül pozitív energiát bocsátasz ki, ami mellett mindenki úgy érzi, hogy egy kicsit jobb ember lehet.

via