A balayage hajfestési technikát talán nem kell bemutatnunk, hiszen már évek óta a legnépszerűbb festések között szerepel. Bár az elmúlt időszakban kicsit háttérbe szorult, ez nem jelenti azt, hogy ki is ment a divatból. Alaposan átalakult, most pedig megmutatjuk azokat a verziókat, melyeket érdemes kipróbálni.

Hamuszürke festés

A balayage lényege, hogy a világosabb tincsek árnyalják az alapszínt. Ez most sem változott, az egyik legtrendibb verzió pedig egészen világos szőkével készül. Nyáron az számít a legdögösebbnek, ha a barna, vagy sötétebb szőke hajadat egészen világos tincsekkel dobja fel a fodrász. Természetesen fontos, hogy a tónusok passzoljanak, így válasszátok ki az alapszínhez leginkább illő árnyalatot. A hidegebb barnák esetében még a szürkés, fehéres tónusok is szóba jöhetnek.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monia Silvestri (@monia_silvestri) által megosztott bejegyzés

Meleg tónusok

A melegebb árnyalatok sem mentek ki a divatból. Ha szeretnéd a nyári estékhez igazítani a frizurád hangulatát, akkor az alap hajszínbe kerüljenek meleg tónusok. Ebben az esetben a különbség ne legyen annyira látható, épp elég, ha csupán 1-2 két árnyalattal világosabbak ezek a tincsek. Barnában,és melegebb szőke hajszínekben különösen szépen érvényesül ez a festés. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hair Design di Chiara Spanu (@hairdesigndichiaraspanu) által megosztott bejegyzés

Rózsaszín árnyalatok 

A Barbiecore-trend tombol, és a ruhák mellett a frizuráknál is megjelenik. Éppen ezért a rózsaszínes árnyalatú tincsek is felbukkantak, melyek a szőkében mutatnak a legjobban. Ha nem szeretnél tartósan rózsaszín hajat, akkor kimosható színezővel is próbálkozhatsz, ez pár mosás után eltűnik. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michelle Tills Hairdressing (@michelletillshairdressing) által megosztott bejegyzés

Vadító vörös

A vörös haj visszatért, és népszerűbb, mint valaha! A mély hajszínek helyett a rézvörösbe hajlóak az igazán trendik. Az ilyen festésekbe pedig remekül mutat pár világosabb árnyalat. Ha nagyon világos az alapszín, akkor még a szőkés tincsek is szóba kerülhetnek. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The LOOOK Salon (@theloooksalon) által megosztott bejegyzés


Via