Ha a szemhéjtusos smink önmagában nem lenne elég menő nyári party smink, hadd mutassuk be a mostani legnagyobb őrületet: a fényes szemhéjtusos makeupot! Dua Lipa, Gigi Hadid, Vanessa Hudgens, Hailey Bieber, szóval az összes trendi sztárcsaj ebben a sminkben nyomul a bulikon idén nyáron és milyen jól teszik! Most megmutatjuk, hogyan készítsd el, milyen változatok a legmenőbbek belőle és melyik színt válaszd a szemhéjadra!

A 2000-es évek legmenőbb party sminkje visszatért

A 2000-es években már volt egy hatalmas durranása a metálfényes szemfestékeknek, idén nyáron pedig újra berobbant ez az őrület! Először Hailey Bieber mutatta be hogy, milyen szuperül is néz ki a színes szemhéjfesték, azóta pedig más a fényes változatokat is teljesen a magáévá tette csajszi. És milyen jól tette! Már szinte nincs olyan híresség, aki ne próbálta volna legalább egyszer ki ezt a trendi nyári party sminket, ezért most rajtad a sor! 

A legmenőbb fényes szemhéjtus természetesen világos, ezüst színű – ezt már szinte minden magyarországi drogériában és parfümériában meg lehet vásárolni, de ha nagyon extra sminket akarsz, a lila, a zöld, a rózsaszín és az arany árnyalataiban is találhatsz fényes szemhéjtusokat. Nagyon dögösek és teljesen megreformálják az egész sminket!

A fényes szemhéjtus extra, bulis és nagyon szexi

A fényes szemhéjtusok nagyon extrák, de jó értelemben: bár ugyanúgy kell megfesteni, mint a klasszikus, fekete szemhéjtusokat, ezek a világítós, színes változatok annyira erősen hatnak az arcon, hogy más sminkterméket szinte nem is kell használnod. Esetleg megcsinálod a szemöldöködet, a szempilládat, felraksz egy kis pirosítót/bronzosítót és már kész is a sminked! 

Hailey Bieber is az egyszerűbb fényes  szemhéjtusos sminkre szavazott, viszont vannak olyan esetek, amikor rendesen extrázhatsz a sminkeddel. Vanessa Hudgens is így tett: ő a fekete szemhéjtusa fölé húzott egy igen extra, csillogós-metálos vonalat, ami szuperül illett a ruhájához. Így néz ki egy igazi party smink! Szóval, ha ki akarod próbálni a nyár legmenőbb makeupját, még van rá egy kis időd, mindent bele! 

Szavazás

Via