Újabb őrült trend kezdett el terjedni a TikTok-on, ezúttal elképesztő módszerrel igyekeznek a lányok egy kis volument adni az ajkaiknak. 

Teltebb ajkak

A TikTok-on már számos – néha megkérdőjelezhető – trend ütötte már fel a fejét, ám ezúttal egy olyan hack tarolta le a platformot, ami nem feltétlenül túl biztonságos. Egyes bátorszívű vállalkozók ugyanis úgy határoztak, hogy  jalapeño paprikával próbálják meg dúsítani az ajkaikat. Bizony, jól olvasod! A felületre számos olyan videó került már fel, amiben a csajszik jalapeño paprikát használtak rúzsként, annak érdekében, hogy az ajkak megduzzadjanak és nagyobbnak tűnjenek. Az egyik felvételen, egy LailaLoves nevű felhasználó kettévág egy paprikát, majd a közepével majdnem egy teljes percig a száját dörzsöli. A trükk persze működik, hiszen bizonyára te is észrevetted már, hogy fűszeres ételek fogyasztása után kissé megdagadnak az ajkak, de abban egyáltalán nem vagyunk biztosak, hogy ez a hack hosszú távon biztonságos.

@lailaloves Jalapeno pepper lip hack?! 🌶️🤯 #makeuphacks #makeupchallenge #lipscrub #biglips #viral #lips #fy #fyp ♬ La Bebe (Remix) - Yng Lvcas & Peso Pluma

Nem tanácsos

Egy ajakfeltöltéssel foglalkozó szakember is azt mondja, nem tanácsos ezt a chilis trükköt túl sokszor alkalmazni, ugyanis mint mondja a chili különösen irritálja az ajakakat, az irritáló anyagok rendszeres alkalmazása pedig súlyos károkat is okozhat a bőrön, amit aztán nagyon nehéz helyreállítani. 

Ideiglenes megoldások 

Bár ez az ideiglenes megoldás nem igényel tűt vagy töltőanyagot, de határozottan úgy tűnik, hogy sokkal több a hosszú távú hátránya, mint a rövid távú előnye. Ha mégis valami olyat keresel, amivel ideiglenesen teltebbé teheted az ajkaid, akkor válassz a számos, jelenleg is forgalomban lévő kozmetikumok közül, hiszen több szájfény is teltebb ajkakat ígér. 

(via)