Számodra is felérnek egy kínzással a reggelek? Bezzeg éjszaka akármeddig fenn tudsz maradni, nem érzed magad álmosnak? Akkor figyelj erre a 3 dologra, és hidd el, pár nap után már könnyebb lesz az ébredés reggel!

Időpontok

Az időpontoknak mind a lefekvés, mind a kelést illetően, kulcsszerepe van az energiaszintedben. Ha van egy bevált, jól kialakított rutinod, sokkal könnyebben kelsz majd fel, és sokkal könnyebben bírod még kevés pihenéssel is a hosszú, fárasztó napokat. Próbálj meg minden nap nagyjából ugyanakkor lefeküdni és felkelni, így a szervezetednek nem kell még az időpontokhoz is alkalmazkodnia. 

Szabadban

Persze, manapság már a home office a divat, és sokan akár napokig el sem hagyják az otthonukat, mert a neten már mindent el lehet intézni. Ez azonban nem adja meg a lehetőséget sem arra, hogy lefáraszd magad egy kis sétával a nap végére, sem annak, hogy napközben feltöltődj a friss levegőn. Úgyhogy irány kifelé, elég a gép előtt ülésből!

Fények

Kislámpa, olvasólámpa, még ha nem is a big light, totál sötétben képtelen vagy elaludni. Ha más nem, legalább a TV vibráló fényei, vagy a telefonod villognak. Hogy lehetne így normálisan lepihenni? A tökéletes megoldás az lenne, ha nem lennének elektronikai eszközök a szobádban, de ha ez megoldhatatlan, akkor legalább kapcsold őket le és ki, amikor aludni szeretnél. 

via