Idén már 77. alkalommal rendezték meg a BAFTA-gálát Londonban. A Brit Film- és Televíziós Akadémia ismét díjazta 2023 legjobb filmjeit, sorozatait, és a színészeket, rendezőket. Az eseményen ott voltak a legjobban öltözött sztárok, akik káprázatos szettekben érkeztek. 

Izgalmas ruhákban érkeztek a BAFTA-gálára a sztárok 

Javában tart a gálaszezon, így a sztárok erre az eseményre is csodás darabokban érkeztek. Nagy kedvenc volt a fekete, ezt a celebek sosem tudják megunni. Bár többen választottak különleges szabású darabot, és az év legmenőbb színe is megjelent a gálán. 

Charithra Chandran

A Bridgerton sztárjának a ruháját egyszerűen nem lehet megunni, annyira különleges volt. A színátmenetes Sabina Bilenko estélyi olyan mintha egy naplemente lenne. Minden részlete csodás! 

bafta-2024
Loredana Sangiuliano / ANADOLU / Anadolu via AFP

Margot Robbie 

Margot kicsit háttérbe szorította Barbie kedvenc színét, és kivételesen feketében érkezett. Persze a rózsaszín ebben az esetben is megjelent. Bársonyból és selyemből készült Giorgio Armani Privé darabban gálázott, amihez még kesztyűt is viselt! 

bafta-2024
Loredana Sangiuliano / ANADOLU / Anadolu via AFP

Phoebe Dynevor

Phoebe Louis Vuitton ruhája maga az álom. Egyszerre minimalista és nagyon szexi! Nincs rajta semmiféle díszítés, így semmi sem vonja el a figyelmet a mély kivágásról és a fényes anyagról. Jobban nem is választhatott volna! 

bafta-2024
Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images

Florence Pugh

A Dűne sztárja bebizonyította ezzel a szettel, hogy ő még a feketét is nagyon izgalmasan tudja viselni. A rétegezett Harris Reed ruha bársonyból készült, ami egy nagyon elegáns anyag, de az ezüst fűző ezt kellően trendivé, izgalmassá varázsolta. Florence szettjét a Boucheron ékszerekkel egészítették ki.  

bafta-2024
WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Lily Collins 

A színésznő egy olyan Tamara Ralph ruhában lépett a vörös szőnyegre, amit Emily is imádna! A fekete ruhát rózsás, fodros ujjakkal egészítették ki, ettől nagyon drámai lett a hatás. A kedvencünk mégis a mellrésznél lévő díszítés, imádjuk a rózsákat!

bafta-2024
Joe Maher/BAFTA/Getty Images

Dua Lipa 

Hónapokkal ezelőtt váltott vörösre Dua Lipa, azóta mondhatni a piros lett a kedvenc színe. Szinte mindig a hajához igazítják az aktuális szettjét, ami most is jó döntésnek bizonyult. A légies Valentino ruhában szó szerint ragyogott!

bafta-2024
Joe Maher/BAFTA / Getty Images