A színésznő különleges stílussal rendelkezik, és egyre gyakrabban választ extrém ruhát, amiben megmutathatja a vagány oldalát. Florence Pugh most egy átlátszó csipkeruhában érkezett a vörös szőnyegre, amiben mindenkit lenyűgözött

Florence Pught ruháját imádja mindenki

A celeb kedden a 2023-as Elle UK Style Awards rendezvényén vett részt, az eseményre egy fehér, csipkés Alexander McQueen ruhában érkezett. Az estélyi anyaga csipke, és igazán részletgazdag. Rengeteg hímzés, apró díszítés található rajta, amitől az egészen nagyon elegánssá, különlegessé válik

A szabása igazán egyszerű, minimalista, és a nyaknál végződik, ez a megoldás 2023-as év egyik nagy kedvence. Ám mivel az anyaga nagyon látványos, így kicsit sem unalmas a szett. 

florence-pught-2023
Mike Marsland / Getty Images

Florence a ruhában megvillantotta a dekoltázsát, mivel az anyag áttetsző, így látszanak a mellei. Nem ez az első alkalom, hogy a színésznő hasonló darabot visel. Tavaly sokan megbotránkoztak a Valentino bemutatón viselt ruháján. Az emberek azt kifogásolták, hogy látszottak a mellbimbói. 

Ezután a híresség tisztázta a dolgokat, és elárulta, hogy teljesen elfogadta a testét. Nem akarja elrejteni a narancsbőrét, sem a mellbimbóját, mivel minden a része. Ha tehetné, akkor megmutatna mindent. 

Azt hiszem, a legfélelmetesebb számomra azok az esetek, amikor az emberek felháborodtak, hogy „túl sokat” mutattam ki magamból… Sajnos annyira megijedtünk az emberi testtől, hogy még csak rá sem tudunk nézni a két kis aranyos mellbimbómra a szövet mögött, nem szexuális módon. 

Florence elárulta, hogy a nők többsége dicsérte őt a bátorságáért, és sokan kiemelték, hogy mennyire csodásan állt neki a szett. A fehér ruhájával is nagy sikert aratott, csodásan festett benne, a vagány pixie pedig csak még menőbbé teszi az összhatást. 


Via