A színésznő az egyik legnépszerűbb arcnak számít a luxusmárkáknál. Florence Pugh egyik menő divatbemutatóról sem hiányozhat, emellett ő a Valentino egyik legfontosabb arca. Most is a márka egyik meseszép darabjában fotózták le. 

Különleges ruhában fotózták Florence Pugh-t 

Különleges stílussal rendelkezik Florence Pugh, erre pedig a luxusmárkák tervezői is hamar felfigyeltek. A színésznő a vörös szőnyeges eseményeken mindig csodaszép darabokban vesz részt, emellett egyre gyakrabban tűnik fel különféle divatkampányokban. A Valentino egyik nagy kedvencének számít, így sosem hiányozhat a luxusmárka bemutatóról. 

Legutóbb azonban nem egy bemutatón készült róla fotó, mivel Rómában kapták lencsevégre, amikor épp egy új kampányt fotóztak a Valentino számára. A helyszínen készült képek alapján sminkkollekciót fog Florence reklámozni. A különleges kollekcióhoz extra ruhát választottak, mivel egy kivágott, gyöngyös darabban készültek a képek. 

Az estélyit természetesen a Valentino tervezte, nagyon világos a színe, teljesen púderes. A gyöngyök és a húzás miatt igazán bájos, romantikus lett az összehatás, Florence úgy festett benne, mint egy igazi tündér. Ezt csak fokozta az átlátszó köpeny, amivel kiegészítették a színésznő szettjét. Florence ruhája csodaszép volt, szó szerint ragyogott benne, reméljük, hogy a következő vörös szőnyeges eseményre is hasonló darabban érkezik! 


Via