Hamarosan a mozikba került a Dűne: Második rész, amit már nagyon várnak a rajongók. A film sztárjai hetek óta népszerűsítik a folytatást. Csütörtökön este megtartották a londoni premiert is, amiről Florence Pugh sem hiányozhatott, a színésznő pedig ismét meglepetést okozott. 

Florence Pugh csillogó ruháját imádja mindenki 

Kétségtelen, hogy a csütörtöki premieren Zendaya ruhája keltette a legnagyobb feltűnést. A színésznő outfitjéről itt olvashatsz bővebben. Ám nem ő volt az egyedüli, aki a method dressingnek megfelelően a film témájához passzoló ruhában érkezett. 

Florence Pugh szintén ehhez igazította a szettjét, és egy nagyon különleges szabású darabban lépett a vörös szőnyegre. Florence a ’90-es évek egyik legnépszerűbb ruháját, a kapucnis estélyit viselte, ami pár évtizeddel ezelőtt a híres nők egyik kedvence volt. 

florence-pught-dune-2024
Mike Marsland / Getty Images

A celeb egy egyedileg készített Valentino ruhát viselt, amit flitterekkel varrtak ki, így kellően csillogott. A szabása pedig tökéletesen passzolt a film tematikájához. Az estélyi egyébként nagyon szexi volt, eléggé mély a kivágása, így kivillant belőle a dekoltázsa. Florence szettjét két ragyogó karkötő és a manikűrje tették igazán tökéletessé, mivel utóbbit is a ruhájához igazították.