Télen nincs is jobb, mint belebújni egy vastag pulóverbe, ami melegen tart és még trendinek is számít. A H&M kötött szettje pontosan ilyen, és ha ez még nem lenne elég, akkor hasonlót láthattunk pár hónappal ezelőtt Katalin hercegnén. 

A H&M kötött szettje igazi must-have

Ha pörgetted mostanában az Instát, tuti, hogy neked is feltűnt, mennyire népszerűek a kötött szettek. Minden menő influenszer viseli őket, amit meg is tudunk érteni. A szoknyához, nadrághoz tökéletesen passzoló pulcsik nagyon stílusosnak, mégis praktikusnak számítanak.

A darabokat hordhatod együtt vagy külön, így szinte végtelen outfitet össze tudsz hozni a darabokból. Ha pedig egybe veszed fel, akkor már csak pár kiegészítőre van szükséged, és indulhatsz is. 

kotott-szett-2024
H&M Bordáskötött szoknya 9 295 Ft, Bordáskötött nyitott vállú pulóver 6 995 Ft

A H&M bézs színű kétrészese pontosan ilyen, és ami a legjobb, hogy tényleg minden alkalomra tökéletes. Viselheted magassarkúval, hosszabb szárú csizmával esetleg bakanccsal. Nincs olyan dolog, ami ne passzolna hozzá. A színe is nagyon kellemes, ha megveszed, folyton ezt akarod majd viselni. 

Katalin hercegné is rajong az ilyen szettekért, pár hónappal ezelőtt egy nagyon hasonlóban jelent meg. Ő is kötött szoknyát és pulcsit viselt, az outfitet pedig imádták a nők. 


Via