Jennifer Lopez remek stílusérzékkel rendelkezik: teljesen mindegy, hogy egy dögös nyári ruhát vagy egy  szexis fürdőruhát vesz fel, mindenből csak a legjobbat és a legszebbet választja — ezt pedig nemcsak a hétköznapi öltözködése során, hanem a  Ben Affleckkel való esküvőjén is megmutatta, hiszen három gyönyörűséges menyasszonyi ruhát is viselt aznap az énekesnő!

Jennifer Lopez stílusa egyszerűen tökéletes

Szerencsére azonban idén ősszel sem kell Jennifer Lopez fantasztikus szettjeit nélkülöznünk: tegnap este ugyanis olyan dögös szettben jelent meg egy jótékonysági eseményen, hogy azon még mi is elcsodálkoztunk!

Az esemény egy latin énekeseket támogató non profit jótékonysági szervezet gálája volt, ahol Jennifer Lopez beszédet is mondott. Azonban nemcsak az énekesnő beszédje keltett nagy feltűnést, hanem a tökéletes szettje, azonban belül is a fehér palazzo nadrágja, amiért jelenleg most minden nő álmodozik!

Bár a Jennifer Lopez által viselt selyem Fendi nadrág majdnem 400 ezer forintba kerül, ezt a fazont ebben a színben szerencsére olcsóbb hazai fast fashion üzletekben is meg lehet találni, mutatunk is párat!

Ha hasonló fehér nadrágra vágysz, nézd meg a következő darabokat!

ZARA Low rise linen blend trousers 19 995 Ft
ZARA Low rise linen blend trousers 19 995 Ft
Mango High-waist palazzo trousers 15 995 Ft
Mango High-waist palazzo trousers 15 995 Ft
H&M Elegáns nadrág magas derékkal 7995 Ft
H&M Elegáns nadrág magas derékkal 7995 Ft

Via