Úgy fest, hogy nemcsak a női, hanem a férfi divat is hatalmas átalakuláson megy keresztül! Brad Pitt például egyre lazább, színesebb és bohókásabb öltözetekben jelenik meg, sőt nemrégiben szoknyában vonult végig a vörös szőnyegen; ahogyan a fellépésein Harry Styles sem veti meg a rózsaszínes, flitteres kezeslábasokat — most pedig a legújabban Kanye West akasztotta ki a stílusmérőt!

Kanye West stílusa egészen meghökkentő

A rapper már vagy 2005 óta tevékenykedik kisebb-nagyobb projektekben divattervezőként, amióta pedig elindította a Yeezy márkáját, azóta olyan trendeket diktál, hogy még mi is csak lesünk! Kanye West hozta például divatba a futurusztikus sportcipőket, de Kim Kardashian fantasztikus stílusának kialakításában és kislánya, North West különleges ízlésének megteremtésében is nagy szerepe volt. A minap viszont egy olyan lábbeliben jelent meg a rapper, hogy azt nem tudjuk hova tenni.

Kanye West tegnap egy kövekkel díszített flip-flop papucsban rótta a London ucáit — a rappernek ugyanis jelenése volt a londoni divathéten, egészen pontosan a Burberry divatbemutatóján. Azon azonban mindenki lesokkolódott, hogy milyen lábbeliben is érkezett meg a helyszínre!😲

Kanye West papucsát fotózta mindenki

Kanye West a szokásos bőrnadrágjához és fekete bőrdzsekijéhez egy kövekkel díszített, fekete strandpapucsot választott, amiben minden bizonnyal fázott, ezért egy zoknit is húzott hozzá. A látványra nincsenek szavak, de legalább mindenki őt nézte és fotózta...

Arról még nincs hír, hogy ez a lábbeli mindössze egy párezer forintos flip-flip vagy egy saját tervezésű, százezreket érő Yeezy cipő lenne-e, az azonban biztos, hogy Kanye West megint sikeresen elérte, hogy róla beszéljen az egész divatsajtó! Vajon Kanye ezt a papucsot is ugyanúgy divatba fogja hozni, mint a futurisztikus Yeezy sportcipőket? Kíváncsian várjuk!

Szavazás

Via