Köztudott, hogy Kylie Jenner maga is divatikon és kislányát, Stormi-t is olyan csinos ruhákba szokta öltöztetni, amiket még mi is megcsodálunk. A szépségmogul legutóbb viszont egy olyan szettet adott a 4 éves kislányára, hogy azon még a lesifotósok is meglepődtek!

Kylie Jenner kislánya egy nagyon felnőttes ruhát viselt

A 4 éves kis Stormi Webster ugyanis egy olyan ruhát viselt édesanyja, Kylie Jenner sminkmárkájának promóciós eseményére, hogy azt még sokan tinikorukban sem vennénk fel, sőt!

A aszimmetrikus szabású felső és a hozzá pontosan illő miniszoknya még a felnőtt nőknek is kifejezetten kihívó viseletnek számítana, a 4 éves kislány viszont büszkén viseli azt, miközben anyukája kezét szorongatja. 

Vajon Stormi választotta ezt a ruhát?

Felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire illendő viselet ez egy pár éves kislány számára: Kylie Jenner szerint például nagyon, mert már nem ez az első eset, hogy Stormi Webstert felnőttes ruhákba öltözteti. De mi van akkor, ha ezt a szettet a kislánya választotta?

Sok rajongó szerint hagyni kéne, hogy a kislány felfedezze a kortársai által megszokott a rózsaszínes, rajzfilmfigurás énjét, mások szerint nincs semmi baj azzal, ha Kylie Jenner kislánya máshogy öltözködik, mint a többi gyerek. De vajon mit fog viselni tiniként és később felnőtt nőként, ha már most ilyen merész, felnőttes ruhákban jár?

Szavazás

Via