Az idei szezonban igazán váratlan húzások jöhetnek a divat terén, az egyik pedig már meg is érkezett: 2023-ban ugyanis elképesztő népszerűségnek fog örvendeni a tehénminta, ami már most sokak ruhatárába bekúszott, s az sem kizárt, hogy rövidesen letaszítja trónjáról az ikonikus leopárdot. Vajon idén tényleg ez lesz a legtrendibb, ami divat világában történhet? 

A leopárd leáldozóban? 

Az állatos minták mindig jelen voltak divat világában, a különböző márkák kollekciói szívesen dolgoztak velük, a leopárdminta pedig már gyakorlatilag legendává vált az évek során. Viszont most nagyon úgy fest, hogy leáldozóban van az uralkodása, hiszen egy új trend kezdi átvenni a hatalmat, ez pedig nem más, mint a tehénminta. 

Hódít a tehénminta

Ha az idei szezonban szeretnél kitűnni a tömegből, vagy csak szimplán fel akarod egy kicsit dobni a ruhatárad és izgalmasabbá tenni a szürke hétköznapokat, akkor a tehénminta bevetésével ezt könnyedén megteheted. A legjobb az egészben, hogy a mintha minimalista megjelenést kölcsönös a viselőjének, így, ha te eleve ebben a vonalban hiszel, akkor neked ez a trend valódi jolly joker. Viszont, ha egy kicsit extravagánsabbra vennéd a figurát, akkor sem kell mellőznöd ezt a mintát, hiszen a különböző darabok kombinálásával egy tehénmintás szett is lehet nagyon merész. Például vegyél fel egy tehénmintás nadrágot egy túlméretezett kabáttal, de választhatsz hozzá egy menő bokacsizmát is. A lényeg a részletekben rejlik, ettől lesz annyira egyedi az összhatás. 

Szenzációs év

2023 tehát valódi izgalmakat tartogat a trendek terén, az már most biztos, hogy a tehénminta megtalálható lesz a ruhák, körmök és kiegészítők frontján, de még az otthoni dísztárgyakat sem kerüli el. Kíváncsian várjuk, mit várhatunk még az idei évtől, az már most látszik: szenzációs szezonnak nézünk elébe! 

Szavazás

(via)