Még mindig tél van, így biztosan eszedbe sem jut, hogy vékonyabb dzsekiket próbálgass a boltokban. A fast fashion márkák azonban már elkészítették a tavaszi kollekcióik egy részét. Így került a boltok polcaira a Mango menő dzsekije, ami a tavaszi kedvenced lesz! 

Ez lesz a legmenőbb tavaszi dzseki 

Közeledik a tavasz, így jó, ha már most átnézed a trendeket és persze a szekrényed tartalmát. A legmenőbb darabokat hamar elkapkodják, érdemes rájuk már most lecsapni, legalább több időd lesz összerakni pár menő szettet

mango-dzseki-2024
Beszabott, cipzáras farmerdzseki 19 995 Ft

Nem olyan régen jelent meg a Mango menő dzsekije, ami a ’90-es évek népszerű trendjeit idézi. A rövid kabát farmerból készült, ennek ellenére nem olyan fazon, mint amit az elmúlt szezonokban megszokhattál. Eddig a farmerdzsekiket a tervezők mindig bőre szabták, és annyira oversize fazonok voltak, hogy a kedvenc kötött pulcsid is simán befért alá. 

A Mango kabátja ezzel szemben követi az alakod vonalat, és kifejezetten rövid, pont olyan, mint amit a legmenőbb csajok viseltek a ’90-es években. A retró trendek miatt elképesztően népszerű lesz tavasszal, szóval itt az ideje neked is beszerezni egy ilyes könnyed dzsekit. Farmerral nagyon jól mutat, de viselheted akár szoknyákkal vagy ruhákkal, tényleg nincs olyan szett, amit ne dobna fel! 


Via