A bőrdzseki idén tavasszal is must-have, hiszen nagyon jól kombinálható, és minden ourfitet feldob. Jól tudják ezt a menő modellek is, Gigi Hadid például egy nagyon trendi, koptatott kabátban jelent meg. Bár a modell dzsekije nem egy olcsó darab, a Mango üzleteiben be is szerezheted! 

Ez a bőrdzseki lesz a legtrendibb idén 

Sosem megy ki a divatból a bőrdzseki, ami egy sokoldalú alapdarab. Könnyen kombinálható, és a fazontól függően számtalan módon viselhető. Jól mutat például farmerral, de akár tavaszi ruhákkal is kombinálható. A trendek folyamatosan változnak, pár évvel ezelőtt például az oversize biker dzsekik voltak divatosak, most pedig a koptatott fazonok számítanak trendinek

mango-bordzseki-2024
Koptatott bőr hatású dzseki 25 995 Ft

Ha követed a divatot, akkor nem lep meg a fazon, mivel a ’80-as és a ’90-es években már divatos volt egyszer. Kifejezetten retró fazon, de pont ettől válik izgalmassá. Minden szettet vagányabbá tesz, mint a hagyományos biker fazon. 

A modellek sem tudtak neki ellenállni, Gigi Hadid már fel is kapott egy ilyen dzsekit. A szettje nagy sikert aratott, a csajok pedig tömegével kezdtek el inspirálódni az összeállításából. A Mango kabátja nagyon hasonló ahhoz, amit ő viselt, ha szeretnéd kipróbálni a retró bőrdzsekiket, akkor tökéletes választás! 


Via