Ha valaki, akkor Selena Gomez mindig tudja, hogy mik a legtrendibb ruhadarabok. Az énekesnő tavaly is sok emlékezetes szettben jelent meg, 2024-et pedig egy igazán szexi darabbal indította. 

Mindenki imádja Selena Gomez fűzőjét 

A celeb nem is olyan régen a Rare Beauty egyik eseményén jelent meg. Selena egy igazán elegáns, letisztult szettben érkezett, hiszen fehér nadrágkosztümöt viselt, fehér fűzővel, és egy szexis csipkés fűzővel. Ez volt az a ruhadarab, ami minden csajszi figyelmét megragadta. 

Bár Selena imádja a luxusmárkák darabjait, a fűzője ennek ellenére kifejezetten olcsó. A Victoria’s Secret Dream Angels kollekciójából származik, és mindössze 70 dollár, vagyis nagyjából 25 ezer forint. Tény, hogy ez annyira még nem olcsó, de igazán megéri egy ilyen szexi és trendi darabért. A fűző egyébként két színben érhető el, a fehér mellett rózsaszínben is megvásárolhatod. 

selena-gomez-2023
Victoria’s Secret DREAM ANGELSLace Corset Top 69.95 dollár

Ha esetleg nem szeretnél ennyit rászánni, a fast fashion üzletekben sok hasonló felsőt találhatsz. A csipkés darabok nagyon csajosak, szexis, még egy egyszerű farmert is feldobhatsz velük.


Via