Magyar idő szerint kedd hajnalban osztották ki 75. alkalommal az Emmy-díjakat. Az eseményről Selena Gomez sem hiányozhatott, akinek a sorozatát több kategóriában is jelölték. A sztár csodás ruhában érkezett, amivel mindenkit túlragyogott. 

Selena Gomez ruháját mindenki imádta 

Az énekesnő valósággal ragyogott a 75. Emmy-gálán, ez pedig nagyban köszönhető a ruhájának. Selena egy különleges meztelenruhában érkezett. Az átlátszó anyagot levelek díszítették, melyeket flitterekből varrtak. Szó szerint az egész estélyi csillogott.

selena-gomez-2024
FREDERIC J. BROWN / AFP

Az Oscar de la Renta ruha ismerősnek tűnhet, hiszen hónapokkal ezelőtt már láthattuk Selenát egy hasonló darabban. Az MTV VMA eseményére szintén a divatháztól választott egy ruhát, a piros, virágos meztelenruha hasonló ahhoz, mint amit most viselt. De ennek a színe sokkal sötétebb, a mesés árnyalatot csak még jobban kihangsúlyozta a celeb rúzsa, ami tökéletesen passzolt a ruha színéhez

A ruha tökéletesen követte Selena alakját, kihangsúlyozta a vonalait. A csillogó darab már önmagában is nagyon extra, de a celeb még fokozta ezt egy káprázatos Tiffany & Co. nyaklánccal, amiben 35 karátnyi gyémánt és rózsaszín zafír található. Ennél szebb ékszert nem is viselhetett volna!