Március 20-án kezdetét veszi a magabiztos és tüzes Kos hava. Ez az állatövi jegy a közvetlenségről és a bátorságról ismert, így egy szenvedélyes, meghatározó szezon vár rád. 3 csillagjegy hajlandó merész lépéseket tenni a pénzügyi céljak megvalósításáért, de talán arra sem lesz szükségük, és egyszerűen elégedetten figyelhetik, amint a bőség beáramlik az életükbe. Görgess lejjebb, hátha te vagy az egyik szerencsés!

Kos

Ez a te évszakod, kedves Kos, szóval nyugodtan ünnepeld meg magad! Tedd azt, amihez csak kedved van, mert most pont akkor érhetsz el sikert, ha önmagadat adod, és követed a vágyaidat. Szóval, mire vágysz? Szeretnél fizuemelést kapni vagy híres festő lenni? Duruzsold a megfelelő fülekbe a kívánságaidat, mutasd meg a tehetségedet a világnak, és pénztárcák nyílnak meg előtted.

Rák

Itt az ideje Rák, hogy előléptetést vagy fizetésemelést kérj! Hidd el, megéri a főnököd elé állni! Ez a szezon kedvező a különböző üzleti jellegű társulásokhoz is, és a befektetésekhez is. A lényeg: elég minimális erőfeszítést tenned azért, hogy nagyot kaszálj. Szóval, ha van egy remek lehetőséged, akkor élj vele! A legfurcsább ötletekből is pénzhez juthatsz a következő hetekben.

Halak

Imádni fogod a Kos szezont Halak, mivel dőlni fog a lóvé, méghozzá a legváratlanabb forrásokból. Ugyan több izgalmas pénzkereseti lehetőséget is ajánlanak neked, de most a szerencsefaktor is erőteljesen közrejátszik nálad, így egy kis pluszhoz juthatsz ajándék, sőt, nyeremény által is. De még a talált is pénz is játszik, ezért érdemes a lábad elé is nézned! Végre ismét a sors kegyeltjének érezheted magad!