Július 21-én van az év harmadik tízmilliószoros napja. Ezen a napok a teremtő energiák tízmilliószoros erővel dolgoznak. Éppen ezért ma különösen érdemes álmodozni a vágyaid megvalósulásáról! Ha pedig a következő 3 csillagjegy tagja, akkor úgy érezheted, megütötted a főnyereményt, mert teljesülni fog a kívánságod:

Oroszlán

Mindjárt itt van az Oroszlán hava, így nem kérdés, hogy te vagy a zodiákus egyik legtámogatottabb, legszerencsésebb csillagjegye! Szóval mondd csak, mire vágysz? Jó lenne, ha a szerelmed megkérné a kezedet, vagy egyáltalán rád találna a nagy szerelem? Fedezzék fel a tehetségedet, esetleg pörögjön fel az üzleted? Most semmi sem lehetetlen számodra, mert hihetetlenül erőteljes kozmikus energiák állnak melletted. Tehát: kívánj és figyelj a lehetőségekre!

Mérleg

Azt kívánod, hogy a szerelmi életedben pozitív fordulatot vegyenek a dolgok, vagy egy kis pénz álljon a házhoz? Akkor fókuszálj a célodra, mert te vagy az egyik szerencsés csillagjegy, akit kellemes meglepetés érhet a tízmilliószoros napnak köszönhetően. Használd ki, hogy veled van az erő, és könnyen megvalósíthatod az álmaidat! Talán épp ma kapod meg a vágyott előléptetést, holnap pedig feldobja a pasid az házasság ötletét!

Bak

Ha van olyan nap, amikor nagyon is érdemes hangot adnod a vágyaidnak, és erősen fókuszálnod rájuk, akkor az a mai, kedves Bak! Amennyiben karrierrel vagy pénzügyekkel kapcsolatod vágyaid vannak, akkor nincs más dolgod, mint magabiztosan feldobni az előléptetés, fizetésemelés lehetőségét a melóhelyeden, vagy szétnézni, milyen más lehetőségeid vannak. Nyisd ki a szemed, mert az univerzum most bombázni fog a lehetőségekkel! Talán még álmaid is utazására is jelentkezhetsz ma féláron…