Tegnap, november 17-én a Merkúr a Nyilasba lépett, és ez alapvetően okozhat konfliktust, ha mindent túlagyalsz, és nem vagy hajlandó olyannak elfogadni a dolgokat, amilyenek. Szóval mi lenne, ha ezen a hétvégén csak hátradőlnél és élveznéd azt, amint a szerelem beszivárog az életedbe? De különben is, a Vénusz is belépett a Nyilasba, ami azt jelenti: olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, aki segíthet helyreállítani a testi-lelki egyensúlyodat. 3 csillagjegy esetén megvan annak az esélye, hogy ez a személy a leendő pasijuk lesz:

Oroszlán

Van valaki, aki régóta megdobogtatja a szívedet? Akkor vesd be magad, Oroszlán! A következő napokban a kedvező bolygóállásoknak köszönhetően lazán meghódíthatod! De ha nincs olyan, aki kedves a számodra, akkor is érdemes várakozó állásba helyezkedned. A sors úgy hozhatja: találkozol egy régi barátoddal, volt osztálytársaddal, még az is lehet, hogy rövid ideig jártatok. Aztán váratlanul mindketten úgy érezhetitek: megtaláltátok azt, akit kerestetek!

Szűz

Hallgass a megérzéseidre, Szűz! Mert az intuíciód azt súghatja: engedd magad meghívni egy randira azzal a pasival, akivel a munkahelyeden ismerkedsz meg, vagy egy baráti összejövetelen. Utána a megérzésed megsúgja, hogy az illető jó ember, sok a hasonlóság köztetek, és simán lehet ebből komoly kapcsolat. Tehát bízz az ösztöneidben, és ne hagyd, hogy az agyad bekavarjon, és keresztbe tegyen neked!

Halak

Megismerkedsz a neten - vagy már ismered is -, egy olyan különleges személlyel, aki esetén azt érzed: megért téged. Nagyon komoly lelkizéseket tartotok írásban, és egyre pozitívabbak a megérzéseid vele kapcsolatban! Lehetnek is! Éppen ezért fel is dobhatnád nyugodtan, hogy folytassátok személyesen a diskurzust. Minden esély megvan arra: ő az, aki tökéletes társad lehet. Már csak hinned kellene ebben, és nem parázni azon, mi van, ha mégsem?!