A július 17-i Rák újhold érzelmi hullámvasutat hoz magával. Óriási meglepetéseket tartogat annak érdekében, hogy végre begyógyuljanak a lelki sebek, megszűnjenek a bizalmi problémák, és mindenki megkapja a vágyott boldogságot. Megmutatjuk azt a szerencsés 4 csillagjegyet, akik maradéktalanul örülhetnek ebben az időszakban:

Ikrek

Készen állsz arra Ikrek, hogy visszavedd az irányítást a kapcsolatodban? 17-től kezdve meg is teheted! Eléggé megnő benned az önbizalom, és az önbecsülés, hogy ki merd nyilvánítani az akaratodat, és a vágyadat. A legjobban te leszel meglepve, mert a szerelmed hajlandó lesz alkalmazkodni hozzád, és igyekezni fog mindent megadni, amit csak kérsz. A szinglik a következő napokban megismerkedhetnek valakivel a neten!

Rák

Szeretnéd, ha végre az lenne a kapcsolatodban, amire vágysz. Úgy érzed, elég türelmes és megértő voltál eddig, szóval most te jössz! Összeköltözésre, házasságra vagy közös nyaralásra vágysz? Akkor dobd fel a labdát a szerelmednek. Kellemesen fogsz csalódni benne, mivel kötélnek áll, és hajlandó lesz megadni azt, amit kérsz. Ennyi kedves Rák, ilyen az, amikor az univerzum támogat téged! Az egyedülállóknak most a barátaik mutathatják be az új pasijukat!

Nyilas

Az a helyzet, hogy nincs egálban nálatok az „adok-kapok”, és te vagy az, aki többet belepakol a kapcsolatodba. Kicsit déjà vu érzésed lehet, mivel nem először jársz így. De ne aggódj, mert ez a kapcsolat nem úgy fog végződni, mint a korábbi. Mondd el a pasidnak, mire vágysz, és meg fogja adni. Talán azt érzed, nincs kedved a szájába rágni, de most erre van szükség ahhoz, hogy megkapd, amit szeretnél. Hidd el, nyitott rá, csak kell neki a noszogatás!

Bak

Az utóbbi időben talán parázni kezdtél, hogy a szerelmed nem szeret, és hamarosan véget ér a kapcsolatotok. Óriási meglepetésként fog érni, amikor épp az ellenkezője történhet, és megkéri a kezedet, vagy azt mondja, bútorozzatok össze. Valószínűleg csak az önbizalomhiány, vagy a korábbi kapcsolatod rossz emléke dolgozik benned. A szinglik is nézni fognak egy nagyot, mert váratlanul összegabalyodhatnak egy kollégájukkal vagy közeli barátjukkal.