A heti horoszkóp szerint a csillagjegyek brutál erős érzelmeket élnek meg. Csak míg az állatöv egyik fele romantikus vagy épp forró pillanatokat él át, addig a másik vadul vitázik.

Kos

A héten okosabban kellene beosztani az idődet, ha eredményekre vágysz, mert hajlamos vagy olyan dolgokra is fecsérelni az idődet, amelyek nem vezetnek sehová. Használd a többlet energiádat arra, hogy gőzerővel végezd a munkádat, és nemcsak sikereket könyvelhetsz, de a kollégáidat is lenyűgözheted. A párban élők óvakodjanak attól, hogy túlzott szenvedélyüket vagy vágyaikat ráerőltessék a kedvesükre.

Bika

Egész héten rendíthetetlenül dolgozol céljaid megvalósításáért. A környezeted szája tátva marad erőfeszítéseid láttán. A munkahelyeden kifejezetten mások példaképévé válhatsz, miközben learatod a babérokat. A párkapcsolatban élők lassítsanak. Most célravezetőbb a gyengéd megközelítés, semmint az ajtóstul berontás.

Ikrek

Mindenki vevő lesz a környezetedben az ötleteidre, mindegy, mivel rukkolsz elő! Használd ki, ha megszeretnéd valósítani a vágyaidat, és jól jönne egy kis segítség hozzájuk. A munkahelyeden hatékonynak bizonyulsz, és könnyen eléred a céljaidat. A párban élőkre boldog napok várnak, míg a szinglikre laza flörtök, akik annyira csábítóak, hogy nem lesznek sokáig egyedül.

Rák

A szokásosnál magasabb szintű elfojtott harag dúl benned, amit sürgősen kezelned kellene, mielőtt rossz helyen és rossz időben adod ki magadból. Nyugodtan kérj segítséget, ha úgy érzed, elakadtál ezzel vagy mással! Ez a szituáció bizony rányomhatja a bélyegét a szerelmi életedre is, ahol folyamatos civakodásra számíthattok. Az csak tovább tetézi a gondjaidat, hogy a melóhelyen irdatlan mennyiségű munkával árasztanak el.

Oroszlán

Tudod, mit akarsz, és könnyedén elérheted a céljaidat mások segítségével. A munkahelyeden ideje felkötni a nadrágodat, ugyanis előléptetésre vagy egy kiemelt feladat elvégzésére számíthatsz. A szerelmi életedbe beköltözik a romantika, a pároddal meghitt napokat tölthettek együtt. A szingli Oroszlánoknak bőven akad ismerkedési lehetőségük a napokban, könnyen megeshet, hogy rálelnek álmaik szerelmére!

Szűz

Több önmérsékletet kellene gyakorolnod. Túl könnyen engeded másoknak, hogy felhúzzanak. Ha nem fogod vissza magad, olyanra zúdíthatod a hideg vizet, aki meg sem érdemli, és még komoly kellemetlenségeid is származhatnak belőle. A pasiddal szemben is meglehetősen csípős leszel, és az érzelmi kitöréseid nem tesznek jót a kapcsolatotoknak. Ráadásul a munkahelyeden új kihívások elé állítanak, és nagyon oda kell tenned magadat a sikerért.

Mérleg

Mostanában túlontúl magabiztos vagy, és könnyen elüldözheted az embereket, ha magas lóról beszélsz velük. Amennyiben még az akaratodat is megpróbálod rájuk erőltetni, ne csodálkozz azon, ha végképp megsértődnek! Újabban kedved kapsz a vitázáshoz, és valóságos hadszíntérré változtatod a párkapcsolatodat. Olyat mondhatsz a pasidnak, amit később megbánhatsz. A munkahelyeden sem ártana megőrizni a nyugalmadat, ahol ugyancsak vitákba keveredhetsz.

Skorpió

Rendkívül produktív leszel, és sikerre viszel bármit, amit csak szeretnél. Viszont kissé érzéketlen lehetsz a környezeteddel szemben, ami vitás helyzeteket idézhet elő. Épp emiatt könnyen összerúghatod a port a kollégáiddal is. Most a párkapcsolatodban is te generálod a vitát, amellyel többet árthatsz, mint azt gondolnád. Viszont a szinglik rámenőssége meghozhatja a kívánt hatást a kiszemeltjükkel szemben.

Nyilas

Bárhová mész, és bárkivel találkozol, könnyen ráragasztod másokra a jó hangulatodat. A munkahelyeden téged kérhetnek fel békebírónak egy vitás kérdést illetően. Akármilyen kihívás merüljön fel, azt csípőből orvosolod. Éppen ezért tudjátok a szerelmeddel is lazán megoldani a gondjaitokat. Akik kapcsolatban élnek, ott felmerülhet az igény arra, hogy szintet lépjenek. A szingliknek sem lesz okuk panaszra, akikre szenvedélyes románc vár.

Bak

Készen állsz olyan lépéseket tenni, amelyeket korábban nem mertél, kedves Bak. Viszont kétszer is gondold meg, mielőtt cselekszel, így elkerülheted a kellemetlenségeket. Némi feszültség lehet a szerelmi életedben is, de a szenvedélyes szexnek hála, könnyen túljuttok a nehézségeken. Valószínűleg az is a baj, hogy a munkahelyeden bosszantó helyzetbe kerülsz.

Vízöntő

Nagyon lelkes vagy, de nem is csoda, hiszen lazán megvalósítasz mindent, amit csak szeretnél. Itt a lehetőség, hogy megmutasd másoknak, mire vagy képes! A szerelmed értékelni fogja gyengéd és figyelmes oldaladat. Ha ezt a munkahelyeden is gyakorlod, akkor ott is részesülhetsz a kollégáid hálájából. A szingliknek viszont érdemes lenne egy kicsit alacsonyabbra tenniük a mércét a siker érdekében.

Halak

Megnövekedett vitalitásod és önbizalmad pozitív hatással vannak mindenkire, akivel találkozol. Bármilyen új feladatot el tudsz végezni, amit rád bíznak. A munkahelyeden nem várt népszerűségre is szert tehetsz. Érzékenységed és ötletgazdagságod nagyszerű társasággá tesz a párkapcsolatodban, de még egy randi során is. Nagy esélye van annak, hogy a romantikus szerelem szele megérintsen a héten!

Ne maradj le ezekről sem!

Ilyen számodra a tökéletes nyaralás a csillagjegyed szerint

Hogyan dolgozzák fel a csillagjegyek a szakítást?

Ez a 3 csillagjegy a legjobb barát