A heti horoszkóp szerint a 30-ai Halak telihold sokak életében hoz fordulópontot. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A 30-i telihold a Halak jegyében arra szolgál, hogy bekapcsold a Ne zavarj módot és végre szünetelj. Ha továbbra is ezt az életmódot folytatod, ki fogsz égni. Úgy érzed, túl sok irányba húznak téged, a környezeted is sokat vár el tőled, de meg kell ajándékoznod magadat egy kis önszeretettel és pihenéssel.

Bika

Keményen dolgoztál, hogy kapcsolatokat építs ki, ügyfeleket találj, vagy pályát válts, és ezen a héten megerősítést, sőt, szilárd támogatást kapsz. Nem alkalmi barátokat szerzel a napokban, hanem olyan embereket, akik támogatni fognak téged az elkövetkező években.

Ikrek

A 30-i telihold a Halak jegyében a karriered csúcspontját hozza el. A március óta végzett kemény munka végre elismerést nyer, és jó érzéssel tölt majd el, hogy a reflektorfényben lehetsz. Bár ez a kis hang a fejedben azt súgja, soha nem leszel elég, ne feledd: már az vagy, és ezt bizonyítottad is!

Rák

Egy új utazás vár rád, ami lehet spirituális, de az is előfordulhat, hogy lehetőséged adódik beiktatni még egy nyaralást, vagy külföldön kezdhetsz új életet. Kicsit frusztrált lehetsz a családi vagy otthonodat értintő problémák miatt, de ne hagyd, hogy ezek beárnyékolják az örömödet és a sikeredet.

Oroszlán

A napokban szembe kell nézned azzal, mennyit költöttél az utóbb időben, és valószínűleg sürgősen össze kell húznod a nadrágszíjadat. Ne ess kétségbe, nem olyan szörnyű a helyzet, de az biztos, hogy kell némi önmegtartóztatást gyakorolnod, ha nem szeretnél további kellemetlenségeket okozni magadnak.

Szűz

Ha azon töprengtél, hol tartasz valakivel, a 30-i telihold nagyon világossá teszi a dolgokat. Ez egy olyan telihold, ami a következő szintre emeli a dolgokat, vagy előidézi a szakítást. Akár együtt maradsz a pasiddal, vagy az üzleti partnereddel, akár úgy döntesz, hogy külön úton folytatod, végül mindenképpen jól fogsz járni.

Mérleg

Olyan lesz számodra ez a hét, mint egy happy end, kedves Mérleg. Egy új korszakba lépsz, ami előtt még el kell varrnod a függőben lévő szálakat. Az előtted álló napok a búcsúzásról szólnak, a 30-ai telihold után pedig élvezheted az új életedet, ami hatalmas energialökettel veszi kezdetét.

Skorpió

Amiről azt gondolod, hogy hétköznapi és szórakoztató lesz, az hamar komolyra fordulhat. A szerelmed váratlanul megkérheti a kezedet vagy a randipasiddal léptek hirtelen egy szintet. Vagy poénból elénekelsz egy dalt egy karaoke bárban, és felfedezhetik a tehetségedet. Ezenkívül a héten meglepő híreket kaphatsz egy hozzád közel álló személytől.

Nyilas

Végre megveheted magadnak azt, amire régóta vágytál. Sőt, a héten több vágyad is teljesül, pláne azok, amik az otthonoddal kapcsolatosak. Talán beköltözhetsz álmaid otthonába vagy a jelenlegiből varázsolhatsz egy olyan fészket, amilyenről mindig is álmodtál. Nagyon izgatott és kreatív hangulatban leszel a napokban.

Bak

Készen állsz újra találkozni valakivel, akit rég nem láttál. Az illető lehet egy gyerekkori barát vagy akár egy távol élő rokon. Ezen a héten is váratlan örömök várnak rád. Nagy szükséged is van már a kellemes, szórakoztató élményekre, hiszen az utóbbi időben rengeteg stressz ért, ami alaposan megviselt.

Vízöntő

Az utóbbi időben össze kellett húznod nadrágszíjat. A napokban szép lassan fordulni fog a kocka, Vízöntő! Addig is, élvezd a barátokkal töltött időt, és emlékeztesd magadat arra: pénz nélkül is lehet jó a hangulatod, hiszen neked kevés is elég a boldogsághoz!

Halak

A 30-ai telihold a jegyedben rávilágít arra, hogy mekkora növekedést tapasztaltál ebben az évben. Persze, ez néha fájdalmas volt, de egyben olyan kifizetődő is. Kényeztesd magadat egy manikűrrel, pedikűrrel vagy akupunktúrás kezeléssel. Ez a hét tökéletes ahhoz, hogy megadd magadnak azt, amire vágysz!