A heti horoszkóp szerint a múlt heti napfogyatkozás megvilágosító erejűnek bizonyult, és ennek hatására a tettek mezeire lépnek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A múlt heti napfogyatkozás erőteljes betekintést hozott a legközelebbi kapcsolataidba, ezen a héten pedig nem tudod, mihez kezdj. Amint a Merkúr 20-án találkozik a Nappal, lesz egy nagy „AHA” pillanat, ami világossá teszi, mit kellene tenned, szóval csak légy türelemmel, Kos!

Bika

Akár suliba jársz, akár nem, úgy érzed, nem bírod tovább, és le vagy terhelve. Azokban a pillanatokban, amikor a leginkább kimerültnek érzed magad, gondold át, hogy ez a sok stressz a tiéd-e, vagy valaki másé. Talán tele vagy olyan terhekkel, amiket csak átvettél másoktól.

Ikrek

Akár elköltözik a BFF-ed, akár a gyerekeid hagyják el a fészket, akár szünetel a könyvklubbod, úgy érzed: nem tudod, mi lesz most veled. Általában az elfoglaltság megszállottja vagy, mivel az elméd soha nem áll le. De mi van, ha végre lelassítasz, és egyszerre csak egy dologra koncentrálsz?

Rák

A múlt heti napfogyatkozás néhány kemény igazságot hozott felszínre a családoddal kapcsolatban. A fájdalom helyett azonban megtanulod, hogy elengedd az egészet, és feladd azokat a csatákat, amiket soha nem fogsz megnyerni. Amint a Nap 21-én összekapcsolódik a Plútóval, erőteljes betekintést nyerhetsz arról, mihez kezdj az életeddel.

Oroszlán

A múlt heti napfogyatkozás miatt mélyen kiégettnek érezted magad, a napokban pedig rájössz, hogy ideje felhagynod bizonyos dolgokkal, és megszakítanod néhány ismeretséget. Már látod, kik nem érdemlik meg a szeretetedet, a figyelmedet, és nem vagy szívbajos elfordulni tőlük.

Szűz

Azt hitted, mostanra sikerül egyenesbe jönnöd Szűz, de sajnos épp az ellenkezője történhet, és egy váratlan kiadással találod szembe magad, ami alapjaiban rázza meg az anyagi helyzetedet. Valószínűleg most már tényleg segítséget kell kérned ahhoz, hogy talpra állhass.

Mérleg

A múlt heti napfogyatkozás kimerülté tett, és most azt érzed: el kell engedned bizonyos dolgokat. Miközben azon agyalsz, milyen változtatásokat hajts végre, több időt töltesz egyedül, bekuckózva, de ezzel néhány emberben aggodalmat kelthetsz. Nyugtasd meg őket, és kérj egy kis időt magadnak!

Skorpió

Mindig a hajnal előtt van a legsötétebb, és ezen a héten lesz pár ilyen sötét nap, mielőtt újra meglátod a fényt. Ez most a búcsú és az átalakulás időszaka számodra, kedves Skorpió. Bármilyen nehézségek, gyötrelmek érjenek, gondolj arra, hogy hamarosan minden jóra fordul az életedben.

Nyilas

A múlt heti napfogyatkozás alapjaiban rázta, és kérdőjelezte meg a baráti társaságodat, a munkahelyi helyzetedet, valamint a céljaidat. Most az a keserédes feladat vár rád, hogy elengedj valamit, és helyet adj annak, amire valóban szükséged van. Amint a Merkúr 21-én találkozik a Nappal, egy új mentor vagy barát segít a következő lépés megtételében.

Bak

Ez a hét tökéletesnek tűnik ahhoz, kedves Bak, hogy megpályázd álmaid állását, megköss egy előnyös üzletet, vagy előléptetést kérj a főnöködtől. Most nagyon bízol a saját képességeidben, és mindenre elszántnak érzed magad. Tarts ki a terveid mellett, és ne hagyd, hogy bárki is eltántorítson tőlük!

Vízöntő

Ha az idei nyári Vénusz retrográd eseményei még nem tették teljesen világossá, hogy milyen kapcsolatok valók számodra, akkor a héten felfedezett igazság meg fogja tenni. Meglehet, a felismerés egyszerre lesz fájó és meglepő, de utána hálás leszel a megszerzett tudásért.

Halak

A héten úgy döntesz, mindent megteszel a lelki nyugalmadért és egészségedért, amit csak lehet, mert úgy érzed, nem bírod tovább a jelenlegi körülményeket. Jöhetnek a terápiák, a konzultációk, a meditáció, mindenre vevő vagy, csak hogy végre jobban legyél, és megszabadulj a lelki terheidtől.