A heti horoszkóp szerint a 25-ei Mérleg telihold, illetve holdfogyatkozás fordulópontot jelent a zodiákus tagjainak életében.  

Kos

A hét kulcsa a megbecsülés. Meg kell értened: bármi is bontakozik ki, soha nem ismétlődik meg ugyanúgy, és ez lehetővé teszi, hogy élvezd, és megbecsüld az elkövetkezendő eseményeket. Ami nem jelenti azt, hogy minden simán fog menni, mert kihívásokra számíthatsz. A holdfogyatkozás segítségével azonban még a trükkös helyzetekben is örömteli perceket élhetsz át. 

Bika

Ez a hét segít neked elfogadni bizonyos dolgokat és továbblépni, Bika. A holdfogyatkozás fordulópontot hoz. Egy nem kielégítő helyzetet hagyhatsz magad mögött, és elindulhatsz egy fényesebb horizont felé. Először is szedd össze a gondolataidat, aztán kövesd a szívedet. Tudod, mi a helyes! 

Ikrek

Az erősségeid maximalizálása érdekében tisztában kell lenned a gyengeségeiddel is - ezek egyike, hogy alábecsülöd az erősségeidet! Kételkedsz magadban, de ne tedd ezen a héten. A holdfogyatkozás csodás lehetőséget hoz neked, ám a probléma az: nem látod a nehézségektől. De tudd Ikrek, megvannak a képességeid ahhoz, hogy megbirkózz velük!  

Rák

Ezen a héten váratlan eseményekre számíts, Rák. Ha készen állsz arra, hogy új távlatokat fedezz fel, olyan jelentős átalakulások mennek végbe benned és a környezetedben, amik az egész életedet megváltoztathatják. Az univerzum gőzerővel mutatja neked az utat a jobb élet felé. 

Oroszlán

Nem vagy jó passzban, Oroszlán. Tele vagy önbizalomhiánnyal, és ez elkeserít. Nem vagy biztos abban, egyáltalán bármiféle sikert el tudsz érni az életben. Másoknak ugyanilyen kétségeik vannak. Beszélj velük erről a héten, mert rengeteg támogatást kaphatsz tőlük, és inspirálóan hatnak majd rád. 

Szűz

Ezen a héten a humorérzéked kulcsfontosságú, kedves Szűz. Ha megpróbálsz egy komoly helyzetben nevetni és viccelődni, sokkal kevésbé fogod nehéznek vagy tragikusnak megélni. Ez már csak azért is jól fog jönni, mert lesznek, akik csalódást okozhatnak. 

Mérleg

A napokban végre lelassulsz, és nem kapkodsz. Megengeded magadnak, hogy átgondold a dolgokat, gyógyítgasd a lelki sebeidet, és szembenézz mindazzal, amivel eddig nem voltál hajlandó. Csupa meglepetést és felfedezést hoz neked ez a hét. 

Skorpió

Gyakran két helyen kellene egyszerre lenned. Megpróbálod a maximumot nyújtani életed minden területén, de ebből az lesz, hogy túlságosan szétaprózod az energiádat. A holdfogyatkozás segít egy fontos feladatra koncentrálni, amivel nem volt időd foglalkozni. Ha nem engeded, hogy a drámák eltereljék a figyelmedet, akkor változtathatsz a helyzeteden! 

Nyilas

A kihívás a következő: tisztában vagy azzal, mit akarsz elérni, de szükséged van valaki segítségére, és nem tudod, hogyan kaphatod meg. Tehát megpróbálsz okot teremteni arra, hogy rávegyél másokat a segítségnyújtásra. Ha ez egy olyan probléma megoldásához vezet, ami mindkettőtöknek előnyös, akkor nincs probléma, szóval ezt kellene kommunikálnod! 

Bak

Változásokra számíthatsz a kapcsolataidban, és ettől könnyebbé válnak a dolgok. A holdfogyatkozás alkalmat ad arra, hogy átgondold az elért eredményeket, és feldolgozd a közelmúltban elért pozitív fejleményeket. Ha még mindig van egy probléma, könnyebben megbirkózik vele, mint gondolná. Használd ki ezt a lehetőséget, és élvezd a munkád gyümölcsét. Megérdemled! 

Vízöntő

Szeretsz tanulni, és valójában nagyon okos vagy. Mivel a holdfogyatkozás az oktatási területeden zajlik, úgy dönthetsz, hogy visszaülsz az iskolapadba vagy legalábbis elvégzel egy tanfolyamot. Mellette pedig hasznos podcastokat hallgatsz, meg bevásárolsz egy csomó könyvet, és elkezded elmélyíteni a tudásodat.

Halak

Miközben a Mars dinamikusan áthatol a jegyeden, készen állsz arra, hogy új fejezetet kezdj a életedben? Megváltoztathatod a kapcsolataidat, és más irányba terelheted a dolgokat, de közben felgyorsulnak a dolgok. Ezzel együtt megnő a kalandvágyad, és ez jó, mert izgalmas lehetőségeket tartogat a holdfogyatkozás.