A heti szerelmi horoszkóp szerint a felismerések hete jön és ez véget vethet néhány kapcsolatnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bármilyen erős is vagy, néha még neked is lehet támogatásra szükséged. Engedd, hogy a pasid segítsen, amikor nehéz időket élsz át. Ez legalább még közelebb hozhat titeket egymáshoz. A szingliknek sem ártana lebontaniuk maguk körül a falakat, ha szeretnének párra lelni.

Bika

Úgy érzed, másra vágysz, Bika? Mielőtt szakításra adnád a fejedet, próbáld megbeszélni a dolgokat a szerelmeddel, hátha nyitott lenne a kéréseiddel szemben. Ha nem, akkor valóban nem szabad tovább rabolnotok egymás idejét. Szingliként viszont nagyon jó, hogy tisztán látod, mely pasitípusokat érdemes elkerülnöd.

Ikrek

Mennyire vagy még önmagad a párkapcsolatodban, Ikrek? Ez a hét rámutathat arra, ha túlságosan feladtad magadat azért, hogy boldoggá tedd a pasidat. A kérdés az, lehetsz-e újra önazonos mellette, vagy ideje lenne továbblépned. Az egyedülállókban van valamilyen korlát, ami miatt nem lelnek párra. Ki kellene deríteniük, mi akadályozza őket.

Rák

Eljött az idő, amikor tényleg képes vagy tanulni a múltban elkövetett hibákból, a csalódásokból, és jobbá teheted a kapcsolatodat, valamint begyógyíthatod a lelki sebeidet. Ezzel egy új fejezet veheti kezdetét az életedben akár párban élő, akár szingli vagy. Az egyedülállók készüljenek, mert hamarosan rájuk találhat a szerelem.

Oroszlán

Ez a szerelem hete nálad Oroszlán, mert az univerzum egy sorsszerű találkozást intéz neked, hogy végre találkozhass a Nagy Ő-vel. A párkapcsolatban élők viszonya átalakul, ami azt jelenti, hogy készen állnak új szintre emelni a kapcsolatukat. Jöhet az esküvő vagy a baba?

Szűz

Néha olyan érzésed van, hogy az imádottad soha nem fogja megadni, amire vágysz. Talán itt lenne az ideje egy tisztázó beszélgetésnek, mert ha valóban így van, nem éri meg tovább rabolnotok egymás idejét. A szinglik se csüggedjenek, ugyanis vár rájuk az igazi és hamarosan találkozhatnak is vele.

Mérleg

Már érzed az életedben bekövetkező változások dübörgését, amikor a sorscsomópontok 2023-ban a Kos és a Mérleg irányába elmozdultak, és 2025-ig ott is maradnak. Ettől megnőtt az igényed egy egészséges kapcsolat iránt, így, ha párban élőként nem érzed megfelelőnek a pasidat, felmerülhet benned a szakítás gondolata.

Skorpió

Nem tudsz másra gondolni, minthogy olyan kapcsolatot teremts, ami összhangban van az igényeiddel. A kérdés az: adsz-e egy esélyt a pasidnak, hogy megváltozzon vagy inkább továbblépsz. Egyedülállóként pedig kétszer is meggondolod, kivel mész randizni.

Nyilas

A napokban jelentősen átformálódik a gondolkodásod, és belátod, nem is olyan rossz a kapcsolatod, és talán te akadályoztad eddig azt, hogy fejlődhessen. Így ha Mr. Big is vevő rá még, rövid idő alatt egészen megváltozhat a kapcsolatotok, és jöhet az összeköltözés vagy a házasság.

Bak

Életed egyik legnagyobb kihívása, hogy egyensúlyba hozd a karriert és a szerelmet. A héten ez most még égetőbb kérdés lesz. Át kell gondolnod, mennyire fontos a kapcsolatod, és ha az, hogyan tudnál változtatni azon, hogy több időd jusson szerelmedre. Szingliként pedig egyszerűen időt kellene szakítanod az ismerkedésre.

Vízöntő

Most, hogy a Plútó ismét a jegyedben van, sokkal önérzetesebb vagy. Tanultál a korábbi csalódásaidból, és olyan kapcsolatra vágysz, amiben igazán  önmagad lehetsz. A jelenlegi pasid mellett ez kivitelezhető? Valószínűleg ezt fogod mérlegelni a napokban, és a hét vége felé dönthetsz a kapcsolatotok sorsáról.

Halak

A bolygóállásoknak köszönhetően sokkal magabiztosabb és önérzetesebb vagy, így új szintre emelheted a kapcsolatodat. Kész vagy befogadni azt a rengeteg szeretetet és figyelmet, amit eddig te adtál a szerelmednek. Most, hogy önmagadat helyezed az első helyre, megkapod a vágyott boldogságot, szingliként pedig jöhet végre a kapcsolat, amit megérdemelsz.