A heti szerelmi horoszkóp szerint a Vénusz Halakba lépése március 11-én lavinát indít el a zodiákus tagjainak szerelmi életében. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten fontos döntést hozol: együtt maradsz a pasiddal vagy sem. Bárhogy is döntesz, bármin is mész keresztül, az közelebb visz ahhoz a szerelemhez, amiről mindig is álmodtál. Ez az egyedülállókra is igaz, akiknek megéri a megérzéseikre hallgatniuk. Most minden út a szerelemhez vezet.

Bika

Sorsfordító eseményre számíthatsz a kapcsolatodban, ami teljesen új irányba terelheti. Ne félj kimondani azt, amire vágysz. A szinglik készen állnak megtenni néhány igen fontos lépést annak érdekében, hogy végre rájuk találhasson a vágyott szerelem.

Ikrek

Az univerzum látványos jelzéseket küldhet, hogy tudassa veled: új kezdet van a láthatáron, és természetesen a legmegfelelőbb időben jön. A Halak hava irányítja a szerencse és az új kezdetek területét, ami nemcsak azt jelzi, hogy valami hihetetlen dolog küszöbén állsz, hanem azt is, hogy ez garantáltan jobb lesz, mint bármi, ami mögötted áll.

Rák

Szembe kell nézned azzal a héten, hogy talán a kapcsolatod nem egészen olyan, mint amilyenre vágysz. Két lehetőséged van: hangot adsz annak, amire vágysz vagy inkább elengeded az egészet. Érdemes lehet első körben kockáztatni és bátran felvállalni a vágyaidat. Talán ennyi is elég ahhoz, hogy teljesüljenek a kívánságaid.

Oroszlán

Ezen a héten a cél, hogy mélyebb intimitást teremts a kapcsolatodban. Legyen szó egy meglévő kötelékről vagy egy újról, kihívást jelent, hogy másképp őszintébben, nyitottabban, akár gyengédebben közelíts a szerelmed felé. De most itt a lehetőség egy szorosabb és mélyebb kapcsolat kialakítására.

Szűz

A héten megengeded magadnak, hogy olyan döntéseket hozz, amik valóban elvezetnek ahhoz a komoly, elkötelezett kapcsolathoz, amire vágysz. De most egy nagy lecke is vár rád, amivel szembe kell nézned, akár szingli, akár párban élő vagy. Ez a lecke segít meggyógyítani a szívedet és egészséges önbecsülést kialakítani.

Mérleg

A Vénusz, a szerelem bolygója átlép a Halak jegyébe, és megadja neked azt a képességet, hogy a kívánt irányba tereld a párkapcsolatodat vagy végre teljes gőzzel belevágj az ismerkedésbe. Bármilyen szerelemmel kapcsolatos célod is legyen, most nincs előtted lehetetlen. Merj nagyot álmodni, Mérleg!

Skorpió

Csak azért, mert bizonyos kapcsolatok a múltban nem működtek, nem jelenti azt, hogy a jövőben sem fognak. Nagyon sok múlik a hozzáállásodon, és hogy min vagy hajlandó változtatni. Lehet még álomkapcsolat a jelenlegiből is, ha hajlandóak vagytok dolgozni rajta. A szinglik viszont megismerkedhetnek valakivel a héten.

Nyilas

A héten téma lehet a költözés, a lakásvásárlás vagy éppen a családalapítás. Egy nagyon fontos döntést kell meghoznod, ami hatással lesz a kapcsolatotokra. Meglehet, hogy kétségeid támadnak, ezért ne kapkodj el semmit!

Bak

Egy kicsit belefáradtál abba, hogy a sors arra késztet, hogy kimondd az igazat, és légy sebezhető, de bíznod kell abban: ennek célja van. Hidd el, ez segít jobbá tenni a kapcsolatotokat. A szinglik végre képesek megnyitni a szívüket és engedik magukat meghódítani.

Vízöntő

Az elköteleződés mélyebb szintje van a láthatáron, de mikor ez szóba jön, elbizonytalanodsz. Addig semmire se mondj igent, amíg nem vagy biztos a dolgodban, de a legjobb lenne, ha megosztanád a félelmeidet Mr. Biggel. A szinglik is komolyan fontolóra veszik azt, hogy egy különleges srácért feladják a szabadságukat.

Halak

Készen állsz kockázatot vállalni a szerelemért. Akár egy új kapcsolatban bízol, akár egy meglévő kötelék elmélyítésében, most merész tettekre vagy hajlandó a sikerért. De közben ne áldozd fel magadat és az igényeidet. Ne feledd: úgy vagy jó, ahogy vagy, és megérdemled azt a szerelmet, amire vágysz.