Napsütéses hangulatban telik a  július  első napja a napi horoszkóp szerint, és ma szinte csak jó dolgok történnek a csillagjegyekkel. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bármit is csinálsz ma Kos, légy merész! Teljes szívvel kötelezd el magad a jelen pillanat mellett, mindegy mit hoz. Tele vagy lendülettel és önbizalommal, így nem lesz nehéz megszerezni azt, amit akarsz. Az emberek a szokásosnál is jobban vonzódnak hozzád, ezért a szingliknek ez kiváló nap az ismerkedéshez.

Bika

Játékos hangulatban vagy, és keresed a szórakozási lehetőségeket. Találkozz a barátaiddal, ismerkedj, és érezd jól magad! Egyedül a drámát kellene kerülnöd, mert ma hajlamos lehetsz a túlzásokra, csak hogy a figyelem középpontjába kerülj. Ne aggódj, trükkök nélkül is minden tekintet rád szegeződik!

Ikrek

Még ha egész nap a munkahelyeden is leszel, akkor is jól fogod érezni magad! Kicsit lazábbra veszitek a figurát a kollégáiddal, és kellemes hangulatban töltitek a napot. Délután folytathatod velük a mókázást vagy éppen a barátaiddal. Igazán üdítő, gondtalan nap elé nézel, és végig jó társaságban leszel.

Rák

Ma napsütéses hangulatban vagy, még akkor is, ha melózol. A szíved tele van szeretettel, a legszívesebben mindenkit megölelnél, de szinte biztosan kap minden egyes szeretted egy kedves üzenetet tőled. Ezenfelül sok időt tölthetsz a pasiddal, akivel különösen romantikus estét tölthettek el, és ha eddig nem történt meg, most biztosan szerelmet vallotok egymásnak.

Oroszlán

Ez egy nagyszerű nap lehet Oroszlán, rengeteg nevetéssel és kellemes élményekkel a barátaiddal. Bájos és barátságos vagy, ráadásul melegszívű és nagylelkű is. Mágnesként vonzanak másokat ezek a tulajdonságok, éppen ezért ne lepődj meg azon, ha valaki kitartóan udvarol neked, és szeretne meghódítani! Érdemes lenne adni neki egy esélyt!

Szűz

Általában kissé félénk vagy, de a mai napon könnyednek, játékosnak érzed magad, és jól esik a barátaiddal mulatni az időt. A munkahelyeden ma te lehetsz az, aki beragyogja a munkatársai napját. Ugyanakkor valaki téged is szeretne elvarázsolni: ez a személy lehet a  pasid , vagy egy új lovag a láthatáron.

Mérleg

Bármi legyen is a naprendedben ma, olyan fantasztikus hangulatban vagy, hogy fel sem tűnik a feladatok elvégzése. A munkahelyeden remek hangulatban telik a napod, szinte végig szórakozzátok a napot a kollégákkal. Délután még akár új barátokra is szert tehetsz amellett, hogy ismét kapcsolatba kerülsz a rég nem látott barátnőiddel.

Skorpió

Szeretnéd ma szorosabbra fűzni a kapcsolatodat a pasiddal, de előfordulhat, nem a megfelelő módon teszed, és őt esetleg frusztrálja a rámenősséged. Hidd el, anélkül is megkapod a vágyott szeretetet, hogy azt kierőszakolnád belőle. Várd meg, amíg magától megadja, addig támaszkodj a barátaidra, akiktől szintén rengeteg figyelmet és melegséget kaphatsz!

Nyilas

Csavarogj meló után a barátokkal! Csodás hangulatban, és új ingerekre vágysz. A délutáni szórakozás ezt meg is adhatja neked, és még új, izgalmas emberekkel is megismerkedhetsz. Az este viszont a pasidé, aki újfent ámulatba ejt téged egy kedves gesztusával vagy azzal, amit mondani fog!

Bak

Körülötted mindenki játékos hangulatban van, de te egy kicsit kirekesztettnek érzed magad. Valószínűleg azért, mert túl sok teendő szakadt a nyakadba. De ki mondta, hogy nem lehet élvezni közben a munkát vagy a kollégák társaságát? Mindenkinek jót tenne, ha egy kis színt vinnétek a napotokba és feldobnátok a munkahelyi hangulatot.

Vízöntő

Elakadtál a feladataid elvégzésével vagy egy projekttel, Vízöntő? Akkor azt ma már ne is erőltesd! Majd visszatérsz rá egy másik nap, a mai pedig legyen a szórakozásé. Vedd lazábbra a napot, és élvezd a kollégák, a barátok társaságát, akik tesznek arról, hogy mosolyt csaljanak az arcodra.

Halak

Olyan vagy, mint egy kisgyerek, semmi sem szabhat gátat játékos jókedvednek, és a legjobb, hogy mindenki másra is ráragasztod ezt a környezetedben. Habár valószínűleg még jobban fogsz örülni annak, hogy váratlanul megemelhetik a fizetésedet vagy más nem várt pénzösszeg kerül a bankszámládra. Vagy a tenyeredbe.