A hétvége után felfrissülten vetik bele magukat a csillagjegyek a feladatok elvégzésébe, miközben igyekszenek kívül-belül rendet teremteni maguk körül a napi horoszkóp. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Lassíts ma, Kos! Ha gyorsan haladsz, nehéz lesz figyelni a részletekre, pedig most nagyon is ügyelni kellene rájuk. Például az irodában még egyszer ellenőrizd a munkádat, mielőtt befejezettnek nyilvánítanád. Ez segít abban, hogy az esetlegesen elkövetett apró hibák kijavíthatók legyenek. Ne csak a mennyiség, hanem a minőség is számítson!

Bika

Tégy némi erőfeszítést otthonod – és azzal együtt a lelked – rendbetételére. A végeredmény csodálatosan megnyugtató lesz! Ma sikerül kezedbe venni az életedet, és úgy érzed, nincs számodra lehetetlen. Valóban, a mai napon minden akadállyal megbirkózol, ami az utadba kerül.

Ikrek

Nagyon fontos, hogy ma a legjobbat hozd ki magadból, mert sokan kritikus gondolkodásúak körülötted, és lazán beléd állhatnak. Nem olyan egyszerű megúszni a nehézségeket, mint általában. Normális esetben képes vagy finomítani a dolgokon, de ez ma nem működik, és minden jóval küzdelmesebbnek tűnik.

Rák

Ma nem esik nehezedre haladni a munkával. A jókedvednek és éles elmédnek hála, hatékonyan haladsz a feladatok elvégzésével. Sorra valósítod meg a nappal kapcsolatos kitűzött céljaidat, szóval mindent bele! A környezeted csodálni fogja energiádat és a sikereidet, mindenki tudni tudja akarja majd a titkodat!

Oroszlán

Lendületes, és nyitott személyiséged ma egy kicsit visszafogottabb, mint máskor. Valószínűleg sok minden van a tányérodon. Megfeszítve próbálsz koncentrálni, miközben több mindennel zsonglőrködsz egyszerre. Túl sokat vársz el magadtól. Légy óvatos, nehogy már hétfőn belebukj a feladatok elvégzésébe!

Szűz

Elfog a vágy, hogy sportolni kezdj vagy megváltoztasd az étkezési szokásaidat. Ez egy olyan hétfő, amikor szent célodnak tűzöd ki, hogy ledobj pár kilót vagy egészségesebb legyél. Remek nap ez a mai az ilyen jellegű tervek megvalósításához, és az otthonod rendbetételéhez is. Ma legfőbb célod a külső-belső megújulás.

Mérleg

Szembesülnöd kell mások elvárásaival Mérleg, és ez nem túl kellemes. Különösen azért, mert valaki, aki fontos az életedben, túl sok vagy túl nagy dolgot vár tőled. Mindent megteszel azért, hogy megfelelj nekik, de közben ne okozz magadnak túlzott stresszt. Egyáltalán megéri neked ez a sok erőfeszítés?

Skorpió

Kapcsolatba lépsz egy régi barátoddal, aki inspirálóan hat rád. Talán neki köszönhetően, de rájössz, mit kellene tenned azért, hogy maradéktalanul boldog legyél. Mozgásba is lendülsz, és gőzerővel kezdesz dolgozni a vágyott élet megteremtéséért. A pasid – és a barátaid is – ékes jelét adja a hűségének.

Nyilas

Ha szeretnéd elérni a céljaidat, akkor most néhány napig keményen kellene dolgoznod. Ma hajlamos vagy rövid időn belül elengedni a vágyaidat, és valami szórakoztatóbb dolgot csinálni, de úgy nem fogsz egyről a kettőre jutni, Nyilas. Viszont a jó hír az, hogy megoldódnak a magánéleti gondjaid!

Bak

Kifejezetten inspiráló hatással lesz ma rád a környezeted. A beszélgetések által új ötletek jutnak az eszedbe a régiek mellett, amelyeket könnyen meg is tudnál valósítani. Ami korábban nem működött, akadályoztatva volt, ott most zöld utat kapsz. Nagyon motivált vagy, úgyhogy csapj a lecsóba!

Vízöntő

Ha valaki ma ellenőrzi a munkádat, számíts rá: a szokásosnál kritikusabb lesz. Mégha saját magad főnöke is vagy, ez akkor is érvényes. Legalább ma kész vagy elengedni az egészségtelen viselkedési mintákat, amely hosszú távú átalakulást hoz az életedbe. Egyúttal elfog a vágy, hogy valami újat tanulj!

Halak

A mai nap nem alkalmas a szeszélyeid követéséhez, Halak. A józan észt kell előnyben részesíteni. Segít meghatározni, mit kell tenni, és mi a legjobb módja annak, hogy elérd. Ha engeded a képzeletedet elkalandozni, az kétségkívül szórakoztató, és természetes számodra, de így semmit sem fogsz ma vagy holnap elérni.