Szinte minden csillagjegy reggele ragyogóan indul a napi horoszkóp szerint, ám a horoszkóp szerint egyeseknél a  nap második fele zűrössé válhat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS        

Kezd ma korán a munkát, így gyorsan és hatékonyan végezhetsz a teendőiddel. A nap folyamán elfog a szeretet iránti vágy. Ennek fényében a párban élők kellemes este elé néznek, a szinglik viszont hajlamosak lehetnek rövid távú kalandokba ugrani. Kétszer is gondolják át a döntésüket!

BIKA

Felfrissülve, motiváltan, tiszta fejjel és békében kezded a napot. Habár eredményes nap elé nézel, a csillagok arra ösztönöznek, figyelj oda jobban az egészségedre. Az utóbbi időben elhanyagoltad magad. Meglehet, a mai kicsattanó formád múlandó, ezért nem ártana megelőzni a bajt!

IKREK

Szánj néhány percet az álmaid elemzésére, Ikrek! A mostani bolygóállások szerint lényeges üzeneteket kaphatsz álmodban. Ma a kreatív energiád a maximumot tapossa, így fantasztikus eredményeket érhetsz el a munkahelyeden, a szerelmi életedben, és akár a művészeti területeken is.

RÁK

Ma van annak a napja, hogy különösen értékelned kellene szakmai sikereidet, a párkapcsolatodat és a barátságaidat, ugyanis hamarosan megváltozhatnak a dolgok körülötted, legalábbis megrezzenhet a léc alattad. De a nap második része romantikus hangulatban telik, és a szerelmed kellemes meglepetésben részesíthet.

OROSZLÁN

A mai bolygóenergiák segítenek megszabadulni minden félelmedtől vagy kétségedtől, amelyek a közelmúltban nehezedtek rád. Éppen ezért légy ma kicsit türelmesebb, gyengédebb magaddal, és ne erőltess semmit! A délutáni elmélkedésedet és megújulásodat, követhetné egy jól megérdemelt, testet-lelket felüdítő esti wellnessezés.

SZŰZ

Ragyogó hangulatban ébredsz, Szűz! Magad is meg vagy lepve, de ma varázslatosan szépnek és jó helynek látod a világot. Új ingerekre és élményekre vágyva betérhetsz a fodrászhoz egy új frizuráért, vagy lecserélheted a komplett ruhatáradat a megújulás jegyében. Azért légy óvatos, ugyanis egy vagyont tapsolhatsz el!

MÉRLEG

Kicsattanó formában vagy már korán reggel. Tele vagy energiával, és ráadásul vonzerővel is! Saját magad is meglepődsz azon, hogy mekkora népszerűségnek örvendesz. Azért légy óvatos, maradj a földön, legalább addig, amíg dolgozol! Este viszont sor kerülhet egy bajuszakasztásra a pasiddal, mivel eltúlzol egy problémát.

SKORPIÓ

Nem ártana ma egy kis időt szánnod az öngondoskodásra. De sajnos túl sok a sürgető tennivaló, így nem jut elég időd önmagadra. A probléma az, hogy közben egyre gyűlik benned a feszültség, miközben lelkileg lemerülsz. Legalább az estét szánd magadra, ha nem akarsz lerobbanni vagy még inkább: felrobbanni!

NYILAS

Tökéletes nap ez a mai ahhoz, hogy felfrissítsd a baráti és rokoni kapcsolataidat Nyilas, pláne azokkal, akikkel rég nem találkoztál már. Örömteli hangulatban telnek majd a találkozások, csak arra ügyelj, hogy ne ess túlzásokba, nem egy nap alatt kell mindent bepótolni! Ha erre odafigyelsz, elkerülheted a konfrontációt.

BAK

Az utóbbi időben felborult az egyensúly a magánélet és a munka között, de ma lehetőséget kapsz arra, hogy elkezd egyensúlyba hozni őket. Ehhez szükség van némi csendes befelé fordulásra is, ami segít fontos felismeréseket tenni. Mielőbb keríts erre sort, mert rövidesen olyan változások érnek, amely mindkét területet érintik.

VÍZÖNTŐ

A mai napon előtérbe lép a spirituális éned, és a szokottnál is együttérzőbb, segítőkészebb vagy a környezeteddel. Nem árt, ha vigyázol, mert egyesek visszaélhetnek a jóhiszeműségeddel. A nap előrehaladtával egyre nagyobb kihívások érnek, de mindegyiken úrrá leszel, és képesnek bizonyulsz arra, hogy pozitívan befolyásold a környezetedet.

HALAK

Ne legyen bűntudatod, amiért nem vagy túl aktív. Többet pihensz, több olyan dolgot csinálsz, amivel kényezteted a lelkedet. Ez teljesen okés! Ahogy az is, ha az estédet szeretnéd a pároddal tölteni a legnagyobb romantikában. Legyen ez a te napod, ráérsz holnap megváltani a világot, és harcba szállni a munka hőse címért!

Jöhet még egy kis horoszkóp?

Olvasd el a heti horoszkópodat is!

Ez a 3 csillagjegy a legjobb barát

Ilyen számodra a tökéletes nyaralás a csillagjegyed szerint