A napi horoszkóp szerint a romantikáé lesz a főszerep a zodiákus tagjainak életében. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Gondold át, hogy elég időt töltesz-e mindenkivel, aki különleges számodra, Kos. Ha több időt vagy a kollégákkal, a barátokkal, esetleg a pasiddal, akkor egyensúlyhiány léphet fel, amit figyelembe kell venned a béke kedvéért.

Bika

A pasid szeretne ma elcsábítani és romantikus légkört teremteni. Viszont lehet, hogy neked más terveid voltak, vagy túl fáradt vagy ehhez. Beszélj vele erről, mert nem gondolatolvasó! Sokkal kisebb az esély a félreértésekre, ha nyíltan kommunikálsz.

Ikrek

Jót tenne a szerelmi életednek, ha időt szánnál a minőségi romantikázásra a pasiddal. Sőt, szingliként ma szintén lehetőséged adódik a randizásra, csak ne hagyd, hogy félénkség vagy a bizonytalanság az utadba álljon!

Rák

Párban élőként ma igazán romantikus este vár rád, tele szenvedéllyel és gazdag szexélménnyel! Szingliként viszont kínos helyzetbe kerülhetsz: rá kell eszmélned, hogy olyanba vagy szerelmes, akibe nagyon nem kellene. Talán a főnököd az, vagy egy házas ember?

Oroszlán

Ma meglehetősen nehezen viseled a kritikát, Oroszlán. Ahelyett, hogy személyes támadásnak tekintenéd, próbáld meglátni a kritika értékét. Légy őszinte magadhoz, lásd be mennyit tanulhatsz a kritikából, és ragadd meg a lehetőséget!

Szűz

Vigyázz, nehogy a saját idealizmusod áldozatává válj ma, Szűz. Bár ez az egyik legcsodálatosabb tulajdonságod, mivel hozzájárul romantikus, kreatív természetedhez, de hajlamos vagy túlzásokba esni. Olyannak lásd a dolgokat, amilyenek valójában!

Mérleg

Ne lepődj meg, ha úgy érzed: elfogyott a levegőd. Bármennyire is élvezed mások társaságát, szükséged van az énidőre! Vonulj el a természetbe, a szobádba, bárhová, ahol egy kis időt egyedül tölthetsz!

Skorpió

Ha a dolgok nem mennek túl jól azokkal, akikkel az időd nagy részét töltöd, Skorpió, akkor ideje mérlegelni a velük szembeni elvárásaidat. Aztán a konklúzió fényében nem ártana beszélned az érintettekkel, hogy megtudd, ők miként látják a helyzetet!

Nyilas

Érdemes lenne ma valamilyen romantikus programot iktatni a napodba a pasiddal. Ne várj rá, csak szervezz valamit! A szinglik sem fognak unatkozni, habár nem alakul túl fényesen az estéjük, és kész tragikomédiává válhat a randijuk.

Bak

Ne rohanj ma túlságosan Bak, mert annál nagyobb az esélye a hibázásnak, vagy hogy egy csomó dolgot befejezetlenül hagysz. Készíts egy listát a teendőkről, és egyenként, egyenletes ütemben végezd el a feladatokat!

Vízöntő

Ideje számot vetni azzal kapcsolatban, hol tartasz az életben, Vízöntő. Ott vagy, ahol lenni szeretnél? Ha igen, akkor gratulációt érdemelsz! Amennyiben nem, akkor gondold át, mi lehet a probléma, és mit kellene tenned azért, hogy javulást érj el.

Halak

Ma ingerlékeny és kimerült vagy, méghozzá azért, mert túlságosan nagy nyomást gyakorolsz önmagadra. Bölcs dolog lenne vetni egy pillantást arra, hogy milyen elvárásaid vannak saját magaddal szemben, és mi az, amiből engedned kellene.