A napi horoszkóp szerint zűrös napra számíthatnak a zodiákus tagjai a melóhelyükön. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nem esik nehezedre kedvesnek és segítőkész lenni. De neked sem kell mindent megtenni azért, hogy fenntartsd a békét. Ma a csillagok próbára teszik a tűrőképességed. Ne érezd magad rosszul, ha hirtelen elkap a méreg, de azért nem kell mindenkit elküldened melegebb éghajlatra!

Bika

Ma felgyorsulnak az események az életedben. Villámcsapásként érhetnek a dolgok, ezért mindenre készülj fel. Őrizd meg a nyugalmadat, és állj ellen a késztetésnek, hogy rászabadítsd a haragodat a világra!

Ikrek

Ma szembe kell szállnod néhány kollégáddal. Vannak, akik szándékosan próbálják meg szabotálni a terveidet. Azt hiszik hiszékeny vagy, és könnyen rászedhetnek, ezért igyekszenek csapdába csalni. Ne hagyd magad!

Rák

A mai napon nagy dolgokat próbálsz elérni, de rossz, elavult módszerekkel dolgozol. Ügyes és precíz munkát végzel, de érzed, hogy minden sokkal nehezebb. A képlet egyszerű: változtass a módszereiden!

Oroszlán

Rossz ajtón kopogtatsz, Oroszlán. Ne pazarold arra az energiádat, hogy olyannál próbálkozol, aki nem vevő az ötleteidre vagy nem kíváncsi a gondjaidra! Olyan személyt kellene keresned, akinek a legkevésbé számítasz a segítségére.

Szűz

Ne hagyd magadat belerángatni a kollégáid drámájába, de azt se engedd, hogy beleszóljanak a döntéseidbe, főleg az életedbe. Vedd észre: nincs is olyan problémád, amit ne lehetne megoldani! De tudod, mi a te szerencséd? Még ma valaki a segítségedre siet!

Mérleg

A közeli barátaid vagy családtagjaid fasírtban vannak, Mérleg. Ne legyen emiatt rossz kedved, és óvakodj attól, hogy belekeveredj mások vitájába. Nagyon fogod bánni utána, mert te fogsz a legrosszabbul járni!

Skorpió

Ma nagyon meg akarsz szerezni vagy elérni valamit, és addig nem nyugszol, amíg a tiéd nem lesz. Talán egy személyt akarsz meghódítani vagy megszerezni egy tárgyat, de az is lehet: egy bizonyos helyre kívánsz eljutni. Egy kicsit küzdened kell a célod elérése érdekében!

Nyilas

Ma az orrod előtt történhetnek az események, és lehet, hogy egy darabig nem is veszel róluk tudomást. Aztán hirtelen felocsúdsz, és nem fogod érteni, mégis hogy történhettek a dolgok, de teljesen kiakadsz. Valószínűleg már nem lesz ráhatásod a történésekre, szóval egyszerűen fogadd el a kialakult helyzetet!

Bak

Ezen a napon felülsz az érzelmi hullámvasútra, ami a kollégáidnak is köszönhető, akik eléggé megnehezítik a napodat, és megpróbálják megakadályozni, hogy sikert érj el. Valószínűleg nem járnak sikerrel, de közben elegendő bosszúságot okoznak majd.

Vízöntő

Nyugodtan állj ki ma magadért, egy ügyért vagy egy másik emberért, még akkor is, ha tudod, hogy ez feszültséget fog okozni a körülötted lévők között. Valószínűleg heves vita alakul ki, de meg kell tenned, különben rövidesen ez újra megismétlődik.

Halak

Értékes leszel ma mások számára, mert sokkal tisztábban látod a dolgokat a környezetedhez képest. Ennek köszönhetően egy komolyabb veszekedést is megakadályozhatsz, ami a szeretteid között bontakozna ki. Ez egy kivételes nap, amikor megéri beleszólnod mások vitájába.