A napi horoszkóp szerint totálisan ki vannak merülve a zodiákus tagjai és örülnek, ha túlélik a napot! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Érzed, hogy lassan lenullázódsz. Fáradtnak, kimerültnek érzed magad és a gondolkodás is egyre nehezebben megy. Ideje kiszállnod a mókuskerékből, mielőtt teljesen kikészülsz! Add meg a testednek-lelkednek a szükséges pihenőt, majd utána törtetsz tovább a vágyaidért!

Bika

Ma van annak a napja kedves Bika, mikor véget kell vetned a nem működő kapcsolataidnak, mert már nagyon lehúznak téged. Persze félsz, hogy megbánod a döntésedet vagy rosszul jössz ki belőle, de hosszú távon sokkal rosszabb lesz, ha egy kihasználó, mérgező pasi vagy barát mellett maradsz.

Ikrek

Nagyon vársz egy bizonyos pillanatot, Ikrek, amikor elengedheted magad, és végre új kalandokba vághatsz. Érzed, nincs messze a perc, de még előbb egy kicsit dolgoznod kell, még van egy kis munka, amit el kell intézned. Kitartás, már közel a vég!

Rák

Ha fáradtnak és ingerlékenynek érzed magad, Rák, tudnod kell, hogy ez normális. Meglehet, az utóbbi időben keményen toltad a melót. De légy elővigyázatos, mert nem lenne szerencsés, ha lerobbannál a sok melóban, ami egyáltalán nincs olyan messze, mint azt gondolod!

Oroszlán

Folytatod a napi rutinodat, de már nem szívből cselekszel. Mondhatni szellemnek érzed magad, és semmi sem mozgat meg. Közben bánt, hogy a környezeted is átnéz rajtad. Valószínűleg mostanában keményen dolgoztál, és ki vagy égve. Ugye tudod, hogy tenned kellene valamit ez ellen?

Szűz

Túl sok pénzt költözzél az utóbbi időben vagy épp ellenkezőleg: mindenről lemondtál a spórolás jegyében. Valamit tenned kellene azért, hogy helyreállítsd az egyensúlyt, mert mindkét szélsőség kellemetlenséget okozhat neked!

Mérleg

Kétségekkel küzdesz, Mérleg. Nem vennél mérget arra, hogy az utóbbi időben jó döntéseket hoztál. Talán némelyiket valóban elkapkodtad, de még egyik sem helyrehozhatatlan, szóval vizsgáld meg, mit lehetne tenni annak érdekében, hogy helyrehozd a dolgokat!

Skorpió

Van néhány fontos kérdés, amit meg kellene vitatnod a közvetlen környezeteddel, akármennyire sincs hozzá kedved! Fáradtnak és ingerlékenynek érzed magad, de hidd el, sokkal rosszabb lesz, ha nem tisztázod azokat a bizonyos dolgokat mielőbb a szeretteiddel.

Nyilas

Ma minden eddiginél jobban szeretnél kiszabadulni a napi rutinból. Új arcokra, helyekre, élményekre vágysz. De fogalmad sincs, mikor keríthetnél sort erre, mert túlságosan le vagy terhelve. Bízz a remek szervezőképességedben, és megtalálod a módját annak, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból!

Bak

Kezdesz rendbe jönni, Bak! Végre eltűnnek azok a betegségek, amelyek az utóbbi időben kínoztak. Éppen ezért lenne jó, ha tanulnál az esetből és nem csinálnád ugyanazt, mint korábban, hogy látástól-vakulásig dolgozol. Tanulj egy kis mértékletességet!

Vízöntő

Nem vagy jól, Vízöntő?  Ez érthető, hiszen az utóbbi időben eléggé széthajtottad magad! Ráadásul a  jövő  miatti aggódásod tovább tetézi a bajaidat. Végezz gyorsan a melóval, és menj haza pihenni, ha nem akarsz összeesni a végkimerüléstől!

Halak

Eléggé feszült az otthoni hangulat, ám érdekes módon, te épp önbizalmad teljében vagy! Ez az Halak, ragadd meg a lehetőséget, és mondd el, mivel vagy elégedetlen, de legalábbis adj hangot bátran a véleményednek. Persze a családdal szemben igyekezz finoman fogalmazni!