A napi horoszkóp szerint akciódús, versenyzős nap vár a zodiákus tagjaira. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ne üsd bele az orrodat mások dolgába, Kos. Adj teret az embereknek, és hagyd, hogy maguk oldják meg a gondjaikat. Különben is, ma valószínűleg váratlan események miatt elakadsz vagy változtatnod kell a napodon.

Bika

Kérd, amire szükséged van, Bika, és a tiéd lesz. Ne várd meg, amíg egyszer csak megkapod. Ez azon napok egyike, amikor a tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak. Ne várd el, hogy mások olvassanak a gondolataidban.

Ikrek

Nagylelkű szíved van, és segítőkész természeted magához vonz másokat, így kölcsönösen segíthettek megkönnyíteni egymás dolgát. Taníts meg valakinek egy olyan leckét, amiről tudod, hogy meg kell tanulnia.

Rák

Vedd fel a kapcsolatot egy barátoddal, esetleg rokonoddal, akiről egy ideje nem hallottál, Rák. Ez a személy arra vár, hogy halljon rólad. Viszont közben tartsd szemmel a céljaidat, és ne térj le az utadról, ugyanis mások megpróbálhatnak manipulálni.

Oroszlán

Olyan ajtók nyílnak meg előtted, amik eddig még sosem. Jelentős változások előtt állsz. Egy valamire intenek a csillagok: ne írd le az embereket anélkül, hogy esélyt adnál nekik. Ne ítélj el másokat látszatra vagy első megnyilvánulásra.

Szűz

Túl sok dologgal próbálsz egyszerre zsonglőrködni, Szűz, ezért sem ártana neked egy kis pihenés. Tölts el egy kis időt a vízben, még akkor is, ha az csak a fürdőkád vize, és gyűjts egy kis erőt, mielőtt folytatnád az utadat.

Mérleg

A tetteid ma váratlan fordulatot vehetnek, Mérleg. Könnyen lehet, hogy ellenségekre vagy versenytársakra akadsz. Ha ez egy rally verseny lenne, akkor két lehetőség közül választhatnál: te tolsz le másokat az útról vagy ők téged.

Skorpió

Ma sok mindent elérhetsz, ha cselekszel. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, és megmondják, mit tegyél. Bármit is csinálsz, ne add fel, mert közel a cél. De arra is ügyelj, hogy saját magadat se gáncsold el az utolsó métereken.

Nyilas

Vigyázz Nyilas, mert egyesek azt érezhetik, nem tiszták a szándékaid és kételkedni kezdenek benned. Van okuk rá? Csakugyan el akarsz orozni egy melót vagy pasit az orruk elől? Esetleg titkos kapcsolatod van? Ma nagy a lebukás veszélye.

Bak

Váratlan helyzetek adódhatnak, amik letérítenek az utadról, de ne hagyd. Próbálj nem engedni a környezeted nyomásnak. Gondolj a napodra úgy, mintha egy verseny lenne, amin ki kell tartanod, és nem hagyhatod, hogy lesodorjanak a pályáról.

Vízöntő

Ha nem értesz egyet azzal, amit egy csoport, közösség csinál, Vízöntő, ne érezd úgy, hogy csatlakoznod kell. Vívd ki tiszteletüket más úton, ne pedig úgy, hogy belekényszeríted magad egy olyan formába, amibe nem illesz bele.

Halak

A mai cselekedeteidnek módszeresnek kell lenniük. Ne próbálj olyannal kísérletezni, amiről semmit sem tudsz vagy forrón ajánlották neked. Győződj meg arról, hogy teljesen megértetted a helyzetet, és biztos vagy a dolgodban, mielőtt bármit is tennél.