A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élők szakításra vagy elköteleződésre számíthatnak, míg a szinglikre romantikus vagy tanulságos pillanatok várnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A Juno aszteroida augusztus 15-én belép az Oroszlánba, aktiválva az elkötelezettség és az öröm szektorát. Juno uralja a házasságot, így hirtelen felébredhet a vágy benned az elköteleződés iránt. De mielőtt feldobnád a szerelmednek az ötletet, át kellene gondolnod, valóban mellette képzeled-e el a jövődet. A szinglik is ügyeljenek arra: ne jöjjenek csak azért össze valakivel, hogy ne legyenek egyedül.

Bika

Az Oroszlánba lépő Juno a családi szektorra hívja fel a figyelmet, ami azt jelenti: szeretnéd szorosabbra fűzni a kapcsolatodat. Most valószínűleg a szerelmed is így van ezzel, ezért, ha őszintén átbeszéled vele a vágyaidat, szintet léphet a kapcsolatotok. Az egyedülállók készüljenek, mert napokon belül találkozhatnak az új pasijukkal.

Ikrek

Fontos döntést hozol meg a szerelmi életeddel kapcsolatban. Ez jelenthet szakítást, vagy éppen elköteleződést, de az is lehet: mindkettőt, és egyik kapcsolatból a másikba lépsz. Minden azzal kezdődik, hogy sort kerítesz egy tisztázó beszélgetésre a pasiddal. A szinglikre a következő napokban több izgalmas randi is vár, de próbálják meg élvezni is, ne csak egy szükséges rituáléként tekintsenek rá.

Rák

A változás pillanatai előtt állsz, és hatalmas csapást jelenthet az számodra kedves Rák, amikor rájössz: a dolgok nem úgy alakultak, ahogy elképzelted. De valószínűleg erről nem te, hanem a pasid tehet. Bárhogy is legyen, a napokban át kell gondolnod a kapcsolatotok jövőjét. Az egyedülállók is fontos felismerést tehetnek azzal kapcsolatban, miért nem jártak eddig sikerrel.

Oroszlán

A csillagjegyedbe lépő Juno arra kér: válaszd önmagadat. Túl sokat adtál a szerelmednek, és túl keveset magadnak. Ideje változtatni a prioritásokon, és hamarosan kiderül, hogyan viseli majd a kapcsolatod. A szingliknek is most érdemes lehet félretenniük a pasizást, és elsősorban saját magukat építsék egy kapcsolat helyett.

Szűz

Hogyan képzelted el álmaid pasiját? Mindig vágytál az esküvőre és a családra? Ebből mennyi valósult meg, vagy mire nyitott a pasid? A következő napokban ezek a válaszok dönthetnek a kapcsolatotok sorsásról. Ha nem a megfelelő ember mellett vagy, ideje továbblépni. A szingliknek sem ártana átgondolni a vágyaikat, mert most nagy lehet a kísértés, hogy kevesebbel is beérjék.

Mérleg

Egyetlen szerelem sem kényszeríthet arra, hogy feladd az álmaidat, vagy eltávolodj önmagadtól. Márpedig, ha valamelyik megtörtént, át kellene gondolnod, biztos arra a pasira van-e szükséged, akivel éppen együtt vagy. A szinglikre viszont nem akármilyen találkozás vár, megismerhetnek egy srácot, aki tényleg olyan, mintha az álmaikból lépett volna elő.

Skorpió

A napokban dől el az, hogy jól választottál-e vagy sem. Az igazi van melletted, vagy csak egy megálló. Ehhez kulcsfontosságú, hogy brutálisan őszinte legyél magaddal és a pasiddal is. Most nem szabad megalkudnod, mert akkor megint boldogtalan leszel. A szinglik se érjék be kevesebbel, és olyan mellett állapodjanak meg, aki tényleg megadja nekik azt, amire igazán vágynak.

Nyilas

A héten arra a következtetésre jutsz: a szívedre fogsz hallgatni. Ez pedig szakításhoz, új kapcsolat kialakításához vezethet, de párban élők esetén még a házasság is felmerülhet, ha úgy döntesz, nem szakítasz a pasiddal. Kész vagy belevágni életed kalandjába, és még az is lehet: épp külföldön találsz rá a nagy szerelemre.

Bak

A Juno aszteroida augusztus 15-én belép az Oroszlánba, és inspirál, hogy elköteleződj a szerelmed mellett. A napokban sor kerülhet az összeköltözésre, de minimum az eljegyzésre. Ha egyedülálló vagy, most végre egészen begyógyulhatnak a lelki sebeid, és kezdetét veheti a randizgatás.

Vízöntő

Ez egy intenzív időszak számodra Vízöntő, mivel a Vénusz retrográd, a Hold, és a Nap aktiválja a romantikus szektorodat. Új fejezet veszi kezdetét az életedben, ami semmihez sem hasonlítható, amit valaha is tapasztaltál. A napokban szinte minden megtörténhet: szakítás és új kapcsolat kezdése, szerelem első látásra megélése, egy ex visszatérése.

Halak

A héten arra a csillagok arra biztatnak, hogy foglalkozz többet önmagaddal, és ne hozz több áldozatot. Hidd el, a kapcsolatoddal is csodát tehet a kipihentséged, ha testben és lélekben egyaránt jól érzed magad. A szingliknek is most elsősorban ezt kellene tenniük: önmagukba, és nem egy pasiba fektetni.