A napi horoszkóp szerint ma a magány érzésével vagy párkapcsolati gondokkal küzdhetnek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Meglehet, épp ma léptetnek elő vagy kapod meg álmaid melóját, szóval lesz mit ünnepelni a barátaiddal. Párban élőként magad alatt lehetsz, mert a pasid ma nem ér rá koccintani egyet a sikeredre. Ne kenődj el! 

Bika

Más kötelezettségek távol tarthatnak ma az imádottadtól. Ugyanaz a helyzet, ha szingli vagy, és ugrik a lehetőség, hogy a barátaiddal lóghass. Úgy érzed, mindenki remekül érzi magát, egyedül neked kell szenvedni a melóval. 

Ikrek

A pasid furcsa viselkedése összezavarhat, Ikrek. Talán kerül téged? Nem válaszol a telefonhívásokra? Bármi is ennek az oka, ne pörögj rá. Menj el kikapcsolódni, és várd meg, amíg ő keres, aztán kérdezz rá egyenesen arra, ami aggaszt.

Rák

A szeretet közvetlen kifejezéseinek hiánya miatt az életed meglehetősen üresnek tűnhet, Rák. Ha szingli vagy, ma épp egyik barátod sem ér rá, párban élőként pedig a pasid nem lesz elérhető. Akkor is dobd fel magadnak az estét!

Oroszlán

Lehet, úgy döntesz, hogy ma kibújsz a plusz kötelezettségek alól, Oroszlán, és inkább a pasiddal romantikázol, de őt meg váratlanul elhívhatják. Ne feledd, a minőség a lényeg, nem a mennyiség! 

Szűz

Elhanyagoltnak érzed magad, és azt hiszed, senki sem szeret. Ha egyedülálló vagy, még rosszabb lehet a kedved. Próbáld meg feldobni a hangulatodat azzal, hogy olyan dolgokat csinálsz, amiket szeretsz.  

Mérleg

Aggódsz amiatt, hogy a pasid nem szeret téged annyira, mint te őt, Mérleg? A szerelemnek sok oldala van. Nem mindenki tudja szóban kifejezni szeretetét. Ha bizonytalan vagy, miért nem kérdezed meg őt? 

Skorpió

Ha szingli vagy, ma kissé levert lehetsz. Minden barátod, aki kapcsolatban él, nagy terveket szövöget a szerelmével. Ne feledd: sok párban élő nem feltétlenül boldog. Megvannak a saját problémáik, és néha magányosnak és frusztráltnak érzik magukat.  

Nyilas

Ma a szeretet hiányát nasival helyettesítheted, mert kísértést érzel arra, hogy valami jóval kedveskedj magadnak. Ez rendben van, csak ne ess túlzásokba. Megbánhatod a túlzott fogyasztását, ha gyomorfájdalmat kapsz, nem beszélve arról, amikor majd a mérlegre állsz. 

Bak

Úgy érzed, a szerelmed elkerül téged. Ezt azonban csak a képzeled. A kapcsolatok mindig hullámvölgyön mennek keresztül, szóval ne aggódj. Ha komoly kétségeid vannak, hogy valami baj van, akkor beszélj az embereddel. 

Vízöntő

Kicsit depressziós lehetsz ma, ha a szerelmeddel nehéz időszakon mész keresztül. Talán van valami kimondatlan dolog, ami feszültséget okoz köztetek. Próbáld megtalálni a probléma gyökerét. Csak rosszabb lesz, ha nem beszélsz róla.  

Halak

Ma valószínűleg szólít a meló, kedves Halak, és elszakíthat a pasidtól, de ez talán nem is olyan rossz. Egy telefonhívás ezen az érzelmekkel teli napon jobban előmozdíthatja kapcsolatodat, mint egy közös este.