A napi horoszkóp szerint egyre csak fokozódik a feszültség a zodiákus tagjaiban. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma próbálj meg nem túl sok érzelmet társítani a munkához. Nagyobb sikereket érhetsz el, ha elhatárolódsz attól, amit el akarsz érni. Próbáld ki, hogy nem görcsölsz rá az eredményre.

Bika

Lehet, még sosem tapasztaltál ilyet, de ma tényleg eszedet veheti a szerelem. Most szinte bármit hajlandó vagy megtenni, hogy megszerezd a kiszemeltedet vagy megtartsd a pasidat. Csak óvatosan!

Ikrek

Vigyázz Ikrek, mert ma észre sem veszed, de könnyen elnyomhatsz másokat. Hagyd érvényesülni a barátokat, a kollégákat, ha nem akarsz összeveszni velük. Nekik is lehetnek jó ötleteik!

Rák

Amit nem találsz meg egy helyen, azt máshol megtalálod. Ne add fel, amíg meg nem találod, amit keresel, Rák. Ez érvényes karácsonyi ajándékra, információra, bármire! A kitartásod elnyeri méltó jutalmát.

Oroszlán

Ma megteheted, hogy kicsit előre tekintesz a jövőbe, és elejét veszed az esetleges problémáknak. Ugyanaz a hagyományos módszer, ami évek óta működik, nem biztos, hogy még mindig a legjobb megoldás.

Szűz

A kiborulás szélén állsz, Szűz? Ne feledd milyen hatalmas erővel bírsz! Még most vegyél egy nagy levegőt, vedd a kezedbe az irányítást, és hadd szóljon! Gondolj a jutalomesőre, ami utána jön!

Mérleg

Csak óvatosan, Mérleg! Nagyon sok erő van a szavaidban, és az emberek felnézned rád. Amilyen könnyen felemelhetsz ma másokat, olyan könnyen össze is zúzhatsz.

Skorpió

Olyan érzésed van, mintha a színházban ülnél és figyelnéd a drámát. Csakhogy ennek a színdarabnak te is a részese vagy, és lassan rád kerül a sor, mert sajnos bármennyire is szeretnél: nem menekülhetsz.

Nyilas

A mai napon elérted az érzelmi csúcspontodat. Ez az érzés extra erős lehet, és nagy átalakulásokat idézhet elő benned. Még az is megeshet, hogy egy teljesen váratlan és sokkoló lépésre szánod magad.

Bak

Ideje kiszállnod a mókuskerékből, Bak. Megtetted, amit meg lehetett. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie. Merd kicsit elengedni az irányítást. Már ne várj csodát magadtól az utolsó munkanapokon.

Vízöntő

A szavaid ma egyaránt lehetnek megsemmisítő vagy gyógyító erejűek. Éppen ezért légy tisztában a hatalmaddal, és kétszer is gondold meg, mit mondasz. Többen is segítségért, támogatásért fordulhatnak hozzád, amit érdemes megbecsülnöd.

Halak

Az igazság kiderítése ma olyan lesz számodra, mint egy szent küldetés, Halak. Csak arra ügyelj, hogy közben ne gázolj át másokon. Hajlamos lehetsz túlzásokba esni, és még csak fel sem tűnik neked.