A napi horoszkóp szerint ma a zodiákus tagjainak érzelmi világa a feje tetejére áll. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Bőven van miről beszélni. Ma szinte egész nap dumcsizol a kollégákkal a barátokkal, és akár a pasiddal. Nagyon élvezed a társasági pillangó életet, főleg azért, mert tényleg érdekli a közönségedet, amit mondasz.

Bika

Ma eléggé érzékeny lehetsz, ezért nehezedre eshet koncentrálni. Így viszont még ideges is leszel, amiért nem tudsz a kívánt ütemben haladni a munkával, a feladatokkal. Sokat segítene a helyzeten, ha nem vennél mindent a szívedre.

Ikrek

Érzelmi fronton ez a hónap csúcspontja, és minden ok nélkül kiakadhatsz. Ez az az időszak, amikor az összes elraktározott érzelem benned egyszerűen a felszínre tör. A legjobb lenne, ha valamilyen formában levezetnéd, és nem vesznél össze másokkal.

Rák

Legyen nálad egy jó könyv, Rák. Előfordulhat, hogy várnod kell valakire. Elkerülhetetlenül ideges, és mérges leszel arra, aki feltartja a napodat. Ha van valami, amire összpontosíthatsz, akkor megnyugszol, és nem fogod azt érezni, hogy lopják az idődet. 

Oroszlán

Az elméd éhes a stimulációra, ezért adj neki bőven ennivalót, hogy rágódjon rajta. Ez az étel jöhet egy élénk vita, beszélgetés vagy olvasnivaló formájában. A mai napon sok izgalmas dolog juthat a tudomásodra. 

Szűz

Nem jellemző rád, de rendkívül határozatlan lehetsz. Túl sok a lehetőséged, és nehezen tudod eldönteni, hogy melyiket válaszd. Dolgozz ezzel az energiával, ahelyett, hogy frusztrált lennél. Nyugodtan vizsgálj meg minden ötletet alaposan.

Mérleg

A legújabb divat- és szépségtrendek felkeltik a figyelmedet, és egész nap ezekről beszélgethettek a csajokkal. Ezenkívül, ma kapsz egy hírt, ami nagyon fontos lesz számodra.

Skorpió

Az érzelmeid ma jelentős átalakuláson mennek keresztül. Az pedig csak olaj lesz a tűzre, hogy a legjobb barátnőd egy meglepő titkot árul el magáról vagy az életéről, amitől vagy még szorosabb lesz a kapcsolatotok vagy pedig fellazul a kötelék.

Nyilas

Ma minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, mégis elégedetlen lehetsz, és fogalmad sincs, miért. Talán egy zsémbes hang a füledben azt súgja: nincs okod az örömre, és igazán nem nagy dolgok azok, amiket elértél. Biztos ez?

Bak

Szétszórtnak érezheted magad, amikor elfelejted, hová tetted a kulcsaidat, és a frissen mosott ruháiddal együtt mosószert is teszel a szárítógépbe. Ma nagyon ingerlékeny és érzékeny leszel, ami miatt megvan az esélye egy-két érzelmi kirohanásnak, szóval csak óvatosan!

Vízöntő

Ez egy jó nap arra, hogy hangot adj az érzéseidnek. Ha hangosan beszélsz a problémáidról, akkor végül meg fogod találni rájuk a megoldást a barátnőid vagy akár a pasid segítségével. Gyerünk Vízöntő, nyílj meg!

Halak

Ma a legnagyobb meglepetésedre előbújik a pasidból a lovag, és olyan dolgokat mondhat, tehet, ami eddig nem volt szokása, viszont neked hatalmas örömet okoz. Még az is lehet, hogy folyamatos harcot vívsz a könnyeiddel, de ne tedd! Add át magadat az érzéseknek!