A napi horoszkóp szerint őszinteségi, és szeretethullám söpör végig a zodiákus tagjain. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Kifejezetten ragaszkodó és szeretetteljes hangulatban leszel ma, Kos. Extra érzékeny vagy, és azt tapasztalod, hogy nem okoz gondot közölni másokkal az őszinte érzéseidet. Töltsd az estédet a BFF-eddel vagy a pasiddal, és mutasd ki, milyen sokat jelent neked!

Bika

A mindennapi élet bosszúságai ma rossz irányba terelhetnek, kedves Bika. Mások véleményét és bosszantó viselkedését nehezedre esik lenyelni. Szinte egész nap viaskodsz magaddal azzal kapcsolatban, hogy elküld-e őket melegebb éghajlatra vagy sem.

Ikrek

Váratlan események történnek a semmiből. Hirtelen a feje tetejére áll a szerelmi életed, ami egy találkozásnak lesz köszönhető, vagy a pasid nem várt gesztusának. Szóval: feldobja neked a labdát, és rajtad múlik, lecsapsz-e rá.

Rák

Ma semmi sem fog a terveid szerint alakulni. Jobb, ha nem próbálod erőszakkal befolyásolni az eseményeket, inkább hagyd, hogy minden úgy legyen, ahogy történnie kell. A mai események a változások előfutára.

Oroszlán

Ez egy fantasztikus nap számodra, Oroszlán, mert visszatér a régi tűz a kapcsolatodba, és egy kicsit minden újra olyan lesz, mint régen! A szinglik képesek lesznek túllépni a múlton, és végre begyógyult szívvel, nyitottak lesznek egy új kapcsolat kialakítására.

Szűz

Ma fontos dologra jössz rá: vágysz arra, hogy közel legyél másokhoz. Ezért sokat, és szívesen beszélhetsz a barátaiddal, és megosztod velük kapcsolatos, legőszintébb érzéseidet is, amivel nagyon boldoggá teszed őket!

Mérleg

Tengernyi szeretetet fogsz kapni másoktól. A barátaid csodálnak és dicsérnek téged, és a pasid sem fukarkodik az érzései kimutatásával. Mindettől pedig egyre csak dagad a szíved, és végre fontosnak, szeretettnek érzed magad.

Skorpió

Hívd fel anyukádat, és mondd el neki, mennyire szereted. Este pedig búj össze a szerelmeddel és romantikázzatok! Ma nagyon őszinte, szeretetteljes hangulatban vagy, és csak arra vágysz, hogy szeressenek és szeretve legyél.

Nyilas

Nálad, még mindig tart a Valentin-nap! Éppen ezért, ha szingliként van egy kiszemelted, érdemes lenne randira hívnod! Párban élőként pedig lepd meg a pasidat valami olyan gesztussal, amiről tudod, hogy odáig lesz tőle!

Bak

Különösen érzékeny vagy ma, és sebezhetőnek érzed magad. Érdemes lenne felhívnod anyukádat vagy a tesódat, mert hiányol téged, és csupa pozitív dolgot mondana neked, ami jó hatással lenne rád!

Vízöntő

Vigyázz, Vízöntő, mert a fékevesztett érzelmeid, és a nagyfokú szeretetéhséged miatt ma hajlamos lehetsz az össze-vissza evésre, valamint ivásra, ami komoly gyomorpanaszokat idézhet elő.

Halak

Lépj kapcsolatba a női rokonaiddal, akik hiányolnak téged, és fontos lenne, hogy elmondd nekik: mennyire szereted őket. Ez egy ilyen nap Halak, mikor érdemes rengeteg szeretetet adnod, mivel ugyanannyit, vagy annál is többet kapsz majd vissza!