A napi horoszkóp szerint brutál pechesek lesznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Néhány felkavaró álom kísérthet ma, Kos. Felidézhetnek pár kellemetlen érzelmi problémát. Lehet, emiatt kissé ideges vagy, és túlreagálod a mai nap bosszúságait. Próbáld megfejteni azt, mit akar üzenni neked az álom, mi vagy ki elől próbálsz elmenekülni!

Bika

Ez egy peches napnak ígérkezik, mikor beadja a kulcsot a mobilod, a kocsid, vagy más műszaki cikk az otthonodban, és emiatt borulhat a napod. Kétségkívül bosszús leszel, és át kell szervezned a programjaidat, hogy megszereltethesd, amit kell.  

Ikrek

Akadályok léphetnek fel az otthonodban. Behal a laptopod vagy a hűtő, és olyan ideges leszel, hogy a legszívesebben kiabálnál és lebontanád a lakást. Mindenképpen vezesd le a feszültségedet egy kis edzéssel vagy sétával, miután sikerült találnod egy szakembert!

Rák

Talán késik a fizetésed? Így van, kedves Rák, nem ez lesz életed legjobb napja. Nagy a kísértés, hogy elveszítsd a türelmedet, de célravezetőbb, ha megőrzöd a hidegvéredet!

Oroszlán

Rossz passzban vannak a szeretteid, ami önmagában is zavar, de az még inkább, hogy sorra döglenek be a dolgok körülötted. Nyugi, minden meg fog oldódni a nap végére, ezért óvakodj attól, hogy másokon vezesd le a feszültségedet!

Szűz

Gondok adódhatnak a melóhelyeden, a baráti körödben, és a mobilod vagy más készüléked is elromolhat. Az is lehet, hogy a szomszédok csinálják a fesztivált. Rengeteg okod lesz ma kiborulni, de ne tedd, inkább őrizd meg a nyugalmadat!

Mérleg

Váratlan anyagi gondjaid adódnak Mérleg, amit tovább tetézhet a számítógéped vagy más eszközöd meghibásodása. Vigyázz, hogy ne veszítsd el tőle a türelmedet! Ehelyett maradj higgadt, koncentrált és udvarias, amíg meg nem oldódnak a gondjaid.

Skorpió

Nehezen fogsz tudni haladni a melóval, mert beadja a kulcsot a laptopod vagy más munkaeszközöd. Annak ellenére, hogy általában nyugodt és laza vagy, Skorpió, ma kísértést érezhetsz hihetetlen Hulkká válni, és mindent szétrombolni.

Nyilas

Be kellene jelentkezned meetingre vagy online órára, de nem fog menni, mert valami nem működik. Utazásnál pedig lerobbanhat a kocsid vagy késhet a vonatod. Jogosan érzed, hogy ma semmi sem akar összejönni, ezért amit lehet, halassz holnapra!

Bak

Nem számít, mit mondanak neked a barátaid, Bak, ez nem az a nap, amikor bármiféle befektetést vagy nagyobb jelentőségű döntést kellene hoznod. Várj ezekkel egy-két napot, különben kellemetlenség érhet!

Vízöntő

Olyan érzésed lehet, hogy minden elromlik, amihez csak hozzáérsz, és nem győzöl szakembert keríteni, aki megoldja az összes felmerülő gondokat. Ezt még el is viselnéd, de azt már nem, hogy a pasid is eltűnik, és nem elérhető. Ne aggódj, elő fog kerülni!

Halak

El kell halasztanod egy utazást, mert nem tudod lefoglalni a jegyedet, vagy bedöglött a kocsid, és nem bírsz elindulni. A legjobb, ha lemondasz minden fontos programot, és nem próbálsz meg ma intézkedni. Holnap újra nekifuthatsz ezeknek!