Akármennyire is ígéretesnek, fényesnek tűnik 2022-höz képest képest 2023, sajnos nem mindig lesz sétagalopp az év még a te csillagjegyednek sem. De az asztrológiának köszönhetően már előre tudhatod, melyik lesz a legpechesebb, a legpocsékabb hónapod, így lehetőség szerint ne akkorra időzítsd az esküvőt vagy az álmaid megvalósítását. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és csekkold a legszerencsétlenebb hónapodat az évben!

Kos - Szeptember

Bár számodra a 2023-as év csúcspontja a nyár lehet, a szeptember kétségtelenül kihívásokkal teli hónap lesz. Minden a feje tetejére fog állni, különösen a hónap elején. Röviden: durva feszültségekre,  konfliktusokra  kell számítanod.

Bika - Június

Júniusban minden balul sül el, különösen, ami a karrieredet illeti. Iszonyatosan stresszes leszel, mert semmi sem jön össze, és mindenütt csak a problémákkal szembesülsz.

Ikrek - Január

Őszintén szólva ez egy nehéz hónap lesz számodra. Úgy tűnik, semmi sem fog jól alakulni, a káosz kellős közepén találod magad, és olyan érzésed lehet, mintha a környezetedtől kezdve az egész világ ellened ellene.

Rák - Május

Ha párkapcsolatban élsz, szembe kell nézned azzal a lehetőséggel, hogy durva veszekedések várnak rád egész hónapban, sőt, talán még  szakítás  is. A szingliknek májusban borzalmas randikban lesz részük, és a családtagjaikkal is összeveszhetnek.

Oroszlán - Július

Július lesz a hónap, amikor egyszerűen betelik nálad a pohár. Addigra lesz eleged mindenből, és mindenkiből, így benne van a pakliban, hogy felmondasz, és felrúgod a kapcsolataidat. Ráadásul egy komoly  próbatétellel  is szembe kell majd nézned.

Szűz - Augusztus

Augusztusban nem sok minden fog történni, kedves Szűz. A terveid sorban meghiúsulnak, és a végén szörnyen csalódott leszel, mert semmi sem jön össze abból, amiben éppen nagyon bízni fogsz.

Mérleg - Augusztus

Semmi sem fog sikerülni, amit eltervezel, és állandó kudarcok érnek. Olyan érzésed lesz, mintha az egész világ összeesküdött volna ellened. Komoly anyagi nehézségekre is kell számítanod a jó pár nem tervezett kiadás miatt.

Skorpió - Július

Bár ez a napsütés és a kikapcsolódás hónapja, a július csak feszültséggel, és  drámával  lesz tele. Rendesen megkínozza ez a néhány hét a kapcsolatodat, és könnyen lehet, hogy rá is fog menni.

Nyilas - Október

Nagyon nehéz döntést kell meghoznod ebben a hónapban a karriereddel vagy a magánéleteddel kapcsolatban, de az sem zárható ki: mindkettő terítékre kerül. Azért a vég még nem ez a hónap lesz, Nyilas, megtalálod majd az energiát magadban, hogy túllendülj ezen a hónapon.

Bak - Július

Ebben a hónapban számíthatsz az anyagi csődre. Talán azért, mert túl sokat költöttél, vagy mert váratlan kiadásaid lesznek, de nagyon nehéz lesz talpra állnod.  

Vízöntő - Július

Meglehet, úgy összeveszel a pasiddal, hogy szakítotok. A szinglikre borzalmas randevúk várnak, és talán egy nagy szerelemnek induló kapcsolatuk is gyorsabban véget érhet, mint azt gondolnák.

Halak - Október

Októberben minden elromlik, ami csak elromolhat körülötted, de ez nem csak a használati tárgyakra értendők. Mindent elveszíthetsz, amit megszereztél, ha nem figyelsz! Nehezedre esik majd pozitívnak maradni a sok rossz közepette, és teljesen elveszettnek is érezheted magad.