A napi horoszkóp szerint új kalandokat készítenek elő a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A napod nagy részét futkosással töltöd Kos, mert annyi dolgod lesz! Közben viszont szokatlan emberekkel és eseményekkel kerülhetsz kapcsolatba. Izgalmakból ma sem lesz hiány!

Bika

Váratlanul egy jelentősebb pénzösszeg kerülhet a birtokodba, akár ingatlan eladásnak, örökségnek vagy valamilyen nyereménynek köszönhetően. A legjobb, ha félreteszed addig, amíg elmúlik a sokk!

Ikrek

Tele vagy energiával, Ikrek, és a szokásos kocogáson vagy edzésen kívül valami kiegészítőt keresel. Egy festői ösvényen való túra lenne a legjobb! Hívd el hozzá a BFF-edet is! Annyira megtetszhet neki is, hogy rendszeres program lehet belőle.

Rák

Ma képes vagy elengedni múltból származó régi traumákat. A régmúlt emlékei úgy ömlenek az elmédbe, mintha zsilipek nyílnának meg. Sokan közülük nem lesznek kellemesek. De legalább képes vagy feloldani az emlékek okozta akadályokat.

Oroszlán

Természetednél fogva kalandvágyó lélek vagy. Ma elsöprő lehet a vágy, hogy olyasmit csinálj, amit korábban még soha. Olyan vad ötleteid támadnak, mint az ejtőernyős ugrás vagy a bungee jump.

Szűz

Ha szeretnél elmélyülni az asztrológia tanulmányozásában, Szűz, akkor itt a nap, hogy megtedd! Hamar megtanulod, és könnyedén fogod alkalmazni is. Még azt is fontolóra veszed, hogy főállásban foglalkozz vele!

Mérleg

A veled született kalandérzeted ma nagyon élénk. Főleg valamilyen  utazás  jár a fejedben. Te és néhány barátod elhatározhatjátok, hogy elutaztok egy egzotikus helyre, például vitorlázni Tahitire. Nézzetek körül, milyen lehetőségeitek vannak!

Skorpió

Ha meg akarod oldani a karrierrel kapcsolatos problémáidat, furfangos módszerekre van szükség, Skorpió. Szerencsére megfelelő lelkiállapotban vagy ahhoz, hogy előállj velük. Határozottan készen állsz egy kihívásra!

Nyilas

Egy társasági esemény izgalmas emberekkel hozhat össze, akik olyan dolgokkal foglalkoznak, amik igencsak felkeltik az érdeklődésedet. Még akár meghívást is kaphatsz egy egzotikus helyre! Szingliként akár egy potenciális pasival is megismerkedhetsz!

Bak

Rengeteg energiád van, és a hagyományos edzési formák nem kielégítőek. Úgy dönthetsz, kipróbálsz egy új és ambiciózus edzésprogramot. Ügyelj arra, hogy ne lépd túl a határaidat!

Vízöntő

Részt veszel valamilyen ambiciózus, kreatív projektben, Vízöntő? Érdemes lehet összedolgozni mással, mert túl nagy falat lehet ez neked, és segítséggel könnyebben, gyorsabban érhetsz célt!

Halak

Ma hirtelen elhatalmasodhat rajtad a vágy, hogy feldobd az otthonodat, Halak, legyen szó felújításról, vagy egyszerűen csak egy alapos takarításról. Az eredmény magáért fog beszélni!