A napi horoszkóp szerint motiválatlan, lustálkodós hangulatban lesznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma minden felcserélődik a napodban, Kos. Próbáld ki tudatosan, és élvezd! Egyél csokoládét reggelire, és menj el kocogni délután. Előbb tedd azt, amihez kedved van, és utána lásd el a feladataidat.  Ez egy ilyen nap, és kimondottan élvezetesnek fogod találni.

Bika

Ne kezdődjön el addig a nap, amíg ki nem tisztítod a fejedet, és számba nem veszed néhány függőben lévő személyes problémádat. Lehet, hogy hegyeket csinálsz a vakondtúrásokból. Ma alaposan gondold át, mire fordítasz energiát!

Ikrek

Nehéz nap lehet a mai számodra, Ikrek. Ösztönösen el akarsz majd menekülni minden kényelmetlen helyzetből, holott épp az ellenkezőjét kellene tenned. Ami elől elmenekülsz, az legkésőbb holnap úgyis utol fog érni.

Rák

A világ ma tárva-nyitva áll előtted, ezért használd ki azt, amit kínál neked. Ezenkívül pedig, talán nem veszed észre, de van egy hűséges rajongód. Nem tűnik fel neked, pedig sokakat megérint, amit mondasz, és teszel a mindennapokban.

Oroszlán

Mondd ki, amit gondolsz, Oroszlán, de ne sértődj meg, ha úgy tűnik, senki sem figyel rád. Ne feszegesd mások határait. Ha senki sem ért veled egyet, vagy nem támogat a tervedben, haladj tovább egyedül, mert így is siker koronázhatja az erőfeszítéseidet!

Szűz

Húzd ki a fejedet a felhők közül, és térj vissza a Földre egy kellemes látogatásra. Van néhány dolog, amit el kellene végezned, és sikerrel zárhatnád őket, csak vegyél erőt magadon!

Mérleg

Álmodozó hangulatban vagy, emiatt kissé be vagy lassulva. Semmi kedved a munkához, vagy ahhoz, hogy bármit is csinálj, ami nem pihenésből vagy békés bambulásból áll. Pedig minimum a közeli szeretteidre oda kellene figyelned, akiknek szükségük lehet rád.

Skorpió

Már alapból bal lábbal kezdhetsz, mert semmi kedved egy újabb szürke naphoz a melóhelyeden, de ami végül totálisan hazavághatja a napodat, hogy megromolhat a kapcsolatod a barátnőddel egy pasi miatt, aki mindkettőtökkel flörtöl, vagy legalábbis mindkettőtöknek bejön.

Nyilas

A mai nap tökéletes a függőben lévő ügyek elvégzésére, Nyilas. Ne feledkezz meg a felgyülemlett munkáról sem! Ma sokkal többet elérhetsz, mint azt gondolod, ezért dolgozz keményen, nap végén pedig ünnepeld meg a sikeredet!

Bak

Motiválatlan érzed magad, és a legszívesebben ki sem tennéd a lábadat otthonról, sőt: az ágyadból. Pedig sokat segítene rajtad, ha kiöntenéd a szívedet a barátaidnak. Sokkal jobban feltöltenének, mint az egész napos heverészés!

Vízöntő

Ma mindent megkapsz, amire vágysz. Lehet, nem érzed magad csúcsformában, de attól még az univerzum gondoskodik arról, hogy szerencsés napod legyen, holnap pedig visszatér a jó hangulatod is!

Halak

Ez a te napod Halak, amikor ragyoghatsz, szóval adj bele mindent! Győződj meg arról, hogy minden tevékenységéért megkapod a megérdemelt elismerést. Megéri ma erőfeszítéseket tenni a vágyaidért, mert könnyű sikereket arathatsz.