A napi horoszkóp szerint bosszantó akadályokba ütköznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A mai nap nem alkalmas arra, hogy ugrass másokat, mivel nem nyitottak a szórakozásra, a viccelődésre. Viszont a kedvességedre, a gyengédségedre vevők lennének, így érdemes lenne inkább ezt gyakorolni.

Bika

Ma állandóan falakba ütközöl, és szörnyen bosszant, mert nem tudsz úgy haladni, ahogy szeretnél. Viszont lehetőséged lesz jótékonykodni, és segíteni olyanoknak, akik tényleg rászorulnak.

Ikrek

Akárhogyan is próbálkozol, egy bizonyos dologgal kapcsolatban a kirakós egyes darabjai sehogy sem akarnak a helyükre kerülni. Ne stresszelj olyasmi miatt, amit nem egészen értesz. A dolgok rendezésének kulcsa most a megfigyelés.

Rák

A mai nap rendkívül eredményes lehet, Rák, főleg azért, mert jó helyen leszel, jó időben. Arra is alkalmas a nap, hogy átgondold a következő öt vagy tíz évedet. Tervezz előre, hogy előrébb juss.

Oroszlán

Az emberek ma kissé makacsnak tűnhetnek, és sehogy sem jutsz velük dűlőre. Ennek ellenére a segítségedet kérik a saját gondjaik, feladataik megoldásához. Érdemes nekik segíteni, hátha így vevők lesznek a te kéréseidre is!

Szűz

A világodban harc dúl a régi és az új között, méghozzá több tekintetben is. Maradj a régi munkahelyeden vagy inkább váltsál? A régi vagy az új módszerek a jobbak? Az exedet válaszd vagy az új pasit?

Mérleg

Ne siettesd a dolgokat, mert annál nagyobb az esélye annak, hogy hibázol, de legalábbis valamilyen kellemetlenség ér. Akármennyire is nagy a kísértés, inkább lassíts le, mindent alaposan gondolj át, és figyelj a részletekre!

Skorpió

Képzeld csak Skorpió, a szerencse és a jólét a te oldaladon áll, és lehetőséged van nagyon jövedelmező pénzügyi döntések meghozatalára. Sőt, ha a megérzéseidre hallgatsz, akár azonnali pénzhez is juthatsz.

Nyilas

A mai nap sikerének kulcsa a stabilitás fenntartása. Ne hagyd, hogy mások kibillentsenek a ritmusodból. Tedd meg azokat a dolgokat, amik a hatalmadban állnak, és növelik a befolyásodat.

Bak

Túl lassú neked ez a nap, kedves Bak. Ám te szeretnél ezerrel pörögni, de sehogy sem tudod felgyorsítani a dolgokat. Nem is baj, mert valójában épp ez fog az előnyödre válni! Néha az ilyen látszólagos kellemetlenségek valójában áldások.

Vízöntő

Olyan érzésed van, mintha falakat emeltek volna köréd. Még szerencse, hogy a megérzéseid megsúgják, mit kell tenned egy ilyen szorult helyzetben, és hogyan szabadulhatnál meg az akadályozó tényezőktől.

Halak

Mosolyogj a világra ma, Halak. Légy hálás mindenért, amid van, és a körülötted lévő emberekért. Ez egy érzelmileg nagyon gazdag nap lehet, ha kimered mutatni és mondani másoknak az érzéseidet.