A napi horoszkóp szerint szorosabbra fűzik a baráti kapcsolataikat a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma a társasági eseményeken vagy baráti találkozókon való rézvétel során olyan új dolgokról hallhatsz, amik felkeltik az érdeklődésedet, és kutatni kezdhetsz a témában, vagy akár komolyabban is foglalkozni kezdhetsz velük.

Bika

Több olyan emberrel is találkozhatsz ma, akik alternatív gyógyászattal foglalkoznak, de legalábbis kipróbálták. Az elbeszélésük alapján kedvet kapsz ahhoz, hogy kipróbáld valamelyiket vagy akár meg is tanuld!

Ikrek

A családtagok meglepő hírrel szolgálhatnak ma, kedves Ikrek. Ez a hír olyan embereket érinthet, akiket ismersz. Bár a tartalma pozitív, mégis valahol szomorúságot kelt benned, talán azért, mert nem veled történik ilyen jó dolog!

Rák

Váratlanul megismerkedsz valakivel, aki azonnal elcsavarja a fejedet. Egy „gond” lehet vele, hogy az illető külföldi vagy másik városban él. De ezt leszámítva pont olyan, mintha a sors is neked teremtette volna!

Oroszlán

Több izgalmas meghívást is kaphatsz, Oroszlán. Nemcsak a régi barátaiddal találkozhatsz, de újakra is szert tehetsz. Sőt, ha üzlettel foglalkozol, akkor néhány új üzleti partnerre is szert tehetsz. Irány a fodrász, mert nagyon jól kell kinézned!

Szűz

Egy kis pénzösszeggel kapcsolatos jó hírt kaphatsz ma. Legalább lesz miből meghívni a BFF-ed ebédelni vagy megveheted azt a ruhát, amivel ezer éve szemezel. Nyugodtan költs egy kicsit arra, hogy jól érezd magad!

Mérleg

A mai napon a szokottnál is élénkebb lesz a barátokkal való csevegés, és közben rengeteg izgalmas ötleted támad. A pasiddal is találni fogtok egy új, közös érdeklődési kört, ami még jobban összehoz titeket.

Skorpió

Ma több befejezetlen feladatot is el kell végezned, Skorpió. Nagy a kísértés, hogy megint elhanyagold őket, de rossz ötlet lenne! Inkább kérj egy kis segítséget, így hamarabb letudhatnád őket!

Nyilas

Nagyszerű híreket kapsz egy barátnődtől, akit óriási szerencse ér, és ez valamilyen módon téged is érint majd. Talán azért, mert inspiráló vagy motiváló lesz, vagy az is lehet, hogy pénzhez jutott, és meghív egy különleges helyre!

Bak

Érdemes alaposan megvizsgálnod a pénzügyeidet, Bak. Meglehet, van valami, ami felett elsiklik a figyelmed, viszont megmagyarázná, hová tűnik el a pénzed. Ha pedig van egy nagyobb pénzügyi célod, akkor pláne kellenek a pontos tervek az eléréséhez!

Vízöntő

A történelem egy része, vagy egy egzotikus kultúra rendkívül vonzónak tűnhet, ezért ma többet akarsz megtudni róla. Szinte a megszállottja leszel, és kutatni kezded a témát, miközben olyanokkal ismerkedsz meg, akik a terület szakértői.

Halak

Tapasztalni fogod, Halak: helyesek az ösztöneid, különösen, ha más emberekről van szó. Ez a megnövekedett intuíció segít abban, hogy jobban megértsd a hozzád közel állókat, és olyan dolgokat tudhatsz meg, amiktől padlót fogsz!