A napi horoszkóp szerint ma extra érzékenyek lesznek a zodiákus tagjai, szóval csak óvatosan! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Beszélj az álmaidról Kos, hiszen nem tudhatod, ki lehet segítségedre a megvalósításban. Ugyanakkor benne van a pakliban, hogy valaki megpróbálja lehúzni az álmaidat. Nyugodtan védd meg magad, de okosan, hogy ne legyen belőle veszekedés!

Bika

Mielőtt túlságosan érzelgőssé válnál valamilyen helyzettel kapcsolatban, használd a logikát és hideg tényeket, hogy megvédd az álláspontodat. A jól átgondolt, világosan és tömören előadott érvek hatékonyabbak lesznek, mint egy könnyekkel és kemény szavakkal teli érzelmi kirobbanás. 

Ikrek

Könnyebb megtalálni a keresett válaszokat, ha határozottabb álláspontot foglalsz azzal kapcsolatban, hogy hol tartasz most, és hol szeretnél lenni később. Ha továbbra is bizonytalan vagy a továbblépést illetően, könnyen kihasználhatnak mások. 

Rák

Már majdnem elérted a célvonalat, szóval ne add fel, Rák! Ideje nagy sebességbe kapcsolni. Tégy meg mindent, hogy a pályán maradj, és előre nézz az úton ahelyett, hogy azt néznéd, mennyi van már mögötted.

Oroszlán

Ez egy jó nap arra, hogy olyan döntéseket hozz, amik igazán a te érdekeidet szolgálják. A mentális egészséged szempontjából fontos, hogy higgy az álmaidban, és abban: képes vagy azok megvalósítására. 

Szűz

Hajlamos lehetsz ma elküldeni másokat melegebb éghajlatra vagy egyszerűen elzárkózni előlük. De még a legmaróbb megjegyzésekben is van olyan építő kritika, ami sokat segíthet. A keserű pirulákat nehéz lenyelni, de jót tesznek, Szűz.

Mérleg

Ma szinte semmi sem köti le a figyelmedet. Az elméd folyton elkalandozik, és nem biztos, hogy lesz türelmed a felmerülő helyzetek kezelésére. Légy óvatos, mert ma könnyen összepattanhatsz másokkal.

Skorpió

Ma az a legfőbb célod, hogy megóvd magadat, és egy részedet másoktól. Ez a lelked legszebb és legkülönlegesebb pontja, amit a környezeted elől rejtegetsz. Tartogasd ezt a helyet valaki olyannak, aki igazán megérdemli oda a bebocsátást.

Nyilas

Bár egyesek katonatisztként gondolhatnak rád, amikor döntésekről és kötelezettségvállalásokról van szó, de ma meglátják azt, miért is van ez így. Ne lepődj meg, ha mások tanulni szeretnének tőled és a tanácsodat kérik.

Bak

Az elméd felhőbe burkolózhat, ezért légy óvatos azzal Bak, hogyan tovább. A fejed egy másik dimenzióban van, és közel sem figyelsz eléggé az előtted álló útra. Szállj le a magasból, és gondoskodj arról, hogy a gondolataid a megfelelő helyen járjanak. 

Vízöntő

Hatalmas meglepetés érhet a szerelmi életedben, aminek vagy nagyon fogsz örülni vagy nagyon kiakadsz. A pasiddal valami nem mindennapi történhet, ami megváltoztathatja a kapcsolatotok irányát.

Halak

A frusztrációd forrása olyan emberek lehetnek, akik érzékenynek és őszintének tűnnek, ugyanakkor durván viselkednek és agresszíven beszélnek. Márpedig ma elszakad nálad a cérna, és úgy vagy vele: ezt nem engeded többé.  Mindenkit meglepsz azzal, ahogy kiosztod az embereket.