A heti horoszkóp szerint a 13-ai Skorpió újhold hatásait igazán szeretni fogják a zodiákus tagjai! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az újhold  váratlan jó hírt hoz egy támogatással, hitellel vagy bonyolult adózási helyzettel kapcsolatban. Végre megoldódhatnak az anyagi problémáid vagy belevághatsz egy saját vállalkozásba. Amint a Mars 18-án találkozik a Nappal, további jó híreket kapsz! Ezt elég jól hangzik, ugye Kos?

Bika

Az e heti újhold a Skorpióban 13-án váratlan fordulatot hoz a szerelmi életedbe. Akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz, készülj egy hollywoodi filmbe illő meglepetésre. De a baráti kötelékeid is okozhatnak meglepetést, különösen a BFF-ed, aki valóra válthatja az álmodat. Igazán csodás barát az ilyen!

Ikrek

Váratlan (de nagyon szükséges) változást hoz a mindennapi dolgaidba az újhold. Ez az a zökkenő, ami kiugraszt kuckódból, és az edzőterembe rohansz vagy a melóhelyedre dolgozni. Jó híreket hallhatsz az egészségeddel és az életcéljaiddal kapcsolatban is. Itt az ideje, hogy a tested és a lelked is végre egészséges legyen!

Rák

Egy kissé félelmetes, ám lelkesítő felkérést kapsz egy barátodtól vagy munkatársadtól, hogy mutass be valamit, amit alkottál. Akár dalokat írsz, akár javaslatot készítettél arra vonatkozóan, hogyan lehetne jobb hely az iroda, most itt a pillanat, mikor előadhatod! Ha szingli vagy, ez az újhold egy kis szikrát is hoz a  szerelmi életedbe!

Oroszlán

Ez a hét rengeteg új energiát hoz neked, hogy rendbe tedd a környezeted, és békét találj otthon. Az elmúlt két évben a családi kapcsolatokkal, valamint a magánéleted megőrzésével küszködtél. Ezzel az újholddal végre megkapod a vágyott teret, és biztonságot, hogy az otthonod egy igazi szentély lehessen számodra.

Szűz

A 13-i Skorpió újholdja megadja neked a szükséges lökést. Egy csomó izgalmas utazási és oktatási lehetőség kínálkozik egyszerre. Mivel a Merkúr és a Vénusz 15-én összekapcsolódik, ez egy nagyszerű hét arra is, hogy összegyűljetek a csajokkal egy vacsorára, könyvklubra vagy borestre. Ideje társasági életet élni, Szűz!

Mérleg

Az újhold váratlan jó hírt hoz a pénzügyeiddel kapcsolatban. Az elmúlt években rengeteget fektettél be a karrieredbe és a kapcsolatépítésbe is, és most végre minden erőfeszítésed kifizetődik, készülj a pénzesőre! Ez az újhold az önbizalmadat is növeli, valamint a késztetést (ha szingli vagy), hogy visszatérj a randizáshoz.

Skorpió

A jegyedben történő újhold végre lendületet hoz az életedbe, Skorpió! Megjön a vágyad ahhoz, hogy teljesen megváltoztasd a külsődet, és ezzel együtt az életmódodat is, hogy sokkal egészségesebb legyen az életviteled. Néhány napon belül rád sem fognak ismerni az emberek!

Nyilas

A hét eleji újhold nem várt változást hoz a terveidben, ami pihenésre kényszerít. Az elmúlt időszakban úgy érezted, nincs befolyásod arra, mikor és hogyan szánsz időt magadra, de most ideje visszavenni ezt a hatalmat. Ahogy a Merkúr és a Vénusz összekapcsolódik 15-én, egy közeli baráti kapcsolatod inspirál arra, hogy elkötelezed magad a lassítás mellett.

Bak

A hétfői újholddal megszabadulsz néhány tehertől. Az életedet már nem a kötelezettségek határozzák meg. Ideje új hobbit kezdeni, és újra kapcsolatba lépni azokkal a dolgokkal, amik valóban örömet okoznak, mert végre igazán azt teheted, ami jólesik!

Vízöntő

A 13-i újhold a Skorpióban egy nagyon szükséges, de kissé váratlan új kezdetet hoz a szakmai életedben vagy a mindennapjaidban. Az elmúlt két évben úgy érezted, minden előrelépéshez két lépést hátrafelé kell tenned. A legrosszabb az volt, hogy sok tekintetben önmagad ellensége voltál, mert folyamatosan megkérdőjelezted a saját szakértelmedet, de ennek most vége, Vízöntő!

Halak

13-án a Skorpió újhold megnyitja neked az ajtót a céljaid előtt. Az elmúlt két évben állandó küzdelemnek érezted a vágyaid elérését, de most, megvannak az erőforrásaid a megvalósításhoz. Ahogy lépéseket teszel feléjük a héten, nagyobb biztonságban érzed majd magad, és sokkal magabiztosabb leszel.